Prodej rodinného domu, Nové Strašecí, Fibichova, 120 m2

Fibichova, Nové Strašecí

11 917 450 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 795 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Novém Strašecí

Informace k domu

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům (1/2 dvojdomu), který byl zkolaudován v roce 2008 a poskytuje veškerý komfort moderního bydlení. Dům se nachází v klidné a příjemné lokalitě, kde si můžete užívat poklidný rodinný život, a zároveň mít na dosah vše, co k životu potřebujete. Zastavěná plocha domu činí 73 m2, zatímco celková výměra pozemku je příjemných 396 m2.

Dispozice a interiér: Přízemí domu zaujme světlým a prostorným obývacím pokojem, který je propojen s jídelnou, odkud vedou francouzské dveře přímo na terasu a zahradu. Navazující kuchyně je moderně vybavená a prakticky uspořádaná, takže bude radost v ní vařit. Součástí přízemí je také samostatné WC a prostorné zádveří, samostatná místnost na potraviny a další úložný, uzavřený prostor je pod schodištěm.

V horním patře domu naleznete komfortní zázemí pro klidný spánek a soukromí. Dva dětské pokoje, pro které společná šatna a ložnice, která disponuje vlastní šatnou, díky které je zde dostatek úložného prostoru. Kromě toho je v patře také moderní koupelna, kde si můžete dopřát zasloužený odpočinek, a praktická technická místnost pro veškeré domácí potřeby.

Exteriér: Dům obklopuje krásná, udržovaná zahrada, která je perfektním místem pro venkovní posezení, grilování nebo hraní s dětmi. Zahrada nabízí dostatek prostoru pro různé aktivity i odpočinek po náročném dni, k dispozici je též zapuštěný bazén.

Lokalita: Tento dům se nachází v atraktivní lokalitě s vynikající dopravní dostupností, ať už preferujete cestování autem či veřejnou dopravou. V blízkosti je kompletní občanská vybavenost – mateřská a základní škola, obchody, restaurace, lékařské zařízení a další služby, které vám usnadní každodenní život.

Pokud hledáte místo, kde se snoubí moderní bydlení, dostatek prostoru a skvělá lokalita, tento dům je tou správnou volbou. Více informací rádi sdělíme telefonicky.

Parametry domu

Cena
11 917 450 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Fibichova, Nové Strašecí
ID
03164
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
73 m2
Plocha nemovitosti
396 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Mayrich, MBA

Ing. Jiří Mayrich, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Strašecí?

Top nabídky

Podobné nemovitosti