Prodej bytu 4+1, Frenštát pod Radhoštěm, Školská čtvrť, 74 m2

Školská čtvrť, Frenštát pod Radhoštěm

3 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 157 Kč /za měsíc

(uvedená cena vč. provize a právního servisu)

Doporučené firmy v Frenštátu pod Radhoštěm

Informace k bytu

Bytová jednotka je situovaná v okrajové části Frenštátu pod Radhoštěm v klidné a oblíbené lokalitě zvané Školská čtvrť ve zvýšeném přízemí nízkopodlažního panelového domu bez výtahu.
Byt v osobním vlastnictví je v původním stavu, určený ke kompletní rekonstrukci. Aktuálně je nemovitost vyklizená a připravená k okamžitým úpravám dle potřeb a vkusu nového majitele. Dispozice nabízí mnoho možností a variant pro renovaci a modernizaci současných bytových potřeb.
Byt 4+1 o podlahové ploše 74m² skýtá mnoho možností, jak využít, upravit či změnit stávající prostor. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí, kuchyně je natolik prostorná, že se pod okno vejde jídelní kout s výhledem do zeleně, popř. lze probourat a vytvořit velkorysý prostor s obývacím pokojem otevřeným do jídelny a kuchyně. Dále je k dispozici praktická šatna, kterou lze propojit s ložnicí/pokojem a ušetřit tak prostor pro šatní skříň v samotné místnosti. Z ložnice je pak vstup na balkón (+ 3,20m²) s východní orientací. Přestože, koupelna v minulém roce prošla rekonstrukcí, jádro bytu je původní umakartové, takže lze jednoduše odstranit a nahradit zděnou příčkou a např. zvětšit prostor pro koupelnu a WC. Součástí bytu je také sklepní box na I.PP domu (+4,30m²) a možnost užívání společných prostor.
Dům, ve kterém se bytová jednotka nachází, je zateplený a okna jsou vyměněná za plastová. V plánu realizace výměny rozvodů společného potrubí v šachtě.
Měsíční náklady na provoz bytu cca 6.000kč z nichž 1.643kč jsou náklady fixní zahrnující také úklid společných prostor.
Velkou výhodou je poloha bytu s rychlým dopravním napojením přesto docházkou k veškeré občanské vybavenosti. Nedaleko zimní stadion, tenisové kurty, školy, restaurace, MHD, potraviny ale i centrum města.
Na bytě neváznou žádné právní vady či věcná břemena, tudíž převod vlastnického práva a nastěhování jsou možné ihned. Konzultace a zajištění financování u kteréhokoliv bankovního ústavu s nejvýhodnějšími podmínkami je samozřejmostí a na jednom místě bez nutnosti návštěvy pobočky banky.
V případě zájmu o prohlídku se na mně neváhejte obrátit.

Parametry bytu

Cena
3 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
uvedená cena vč. provize a právního servisu
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Školská čtvrť, Frenštát pod Radhoštěm
ID
6830
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
82 m2
Patro
2. z 5
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
658 m2
Podlahová plocha
74 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Kocourek

Reality Kocourek

Palackého 2205, Rožnov pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Lenka Rebrošová, DiS.

Lenka Rebrošová, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Frenštátu pod Radhoštěm?

Podobné nemovitosti