Pronájem kanceláře, Praha - Strašnice, V olšinách, 17 m2

V olšinách, Praha 10 - Strašnice

8 300 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(uvedená cena je bez DPH)

Doporučené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor o velikosti 17 m², který se nachází na atraktivní adrese V Olšinách v Praze 10 - Strašnice. Tento prostor je ideální pro malé podnikatele nebo freelance pracovníky, kteří hledají pohodlné a profesionální pracovní prostředí ve velkoměstě. Kancelář může být zařízena současným nábytkem, či úplně prázdná - záleží na přání zájemce.

Jednotka se nachází na prvním patře dobře udržovaného cihlového domu a je okamžitě volná k nastěhování. Celková výměra nebytových prostor, kanceláře i užitné plochy je 17 m², což poskytuje dostatek prostoru pro efektivní práci a prostor činí vzdušným a příjemným s orientací na východní stranu.

Prostor je vybaven internetovým připojením WiFi a telefonní linkou, což zaručuje výborné podmínky pro podnikání a online komunikaci. Navíc, díky těmto technologickým vybavením je kancelář připravena na okamžité využití bez potřeby dalších investic do infrastruktury. Součástí vybavení je klimatizace.

Nájemné za tuto jednotku činí 8 300 Kč měsíčně + DPH a je nutné počítat s měsíčními službami a poplatky ve výši 2 500 Kč. Kauce je stanovena na 10 000 Kč. Tento prostor je tedy nejen cenově dostupný, ale i výhodně položený, s jednoduchým přístupem k veřejné dopravě, konkrétně k metru, což zajišťuje snadnou dostupnost z různých částí města.

Jedno parkovací místo v oploceném dvoře budovy je přiřazeno k jednotce, což představuje další výhodu pro ty, kteří cestují autem. S ohledem na dosažitelnost všech potřebných služeb a obchodů v okolí je lokalita velmi praktická pro každodenní provoz. Nájemné za toto místo činní 1000 Kč + DPH / měsíc.

Praha 10 je známá svou dobrou občanskou vybaveností a příjemným prostředím, což zajisté ocení nejen zaměstnanci, ale i klienti či obchodní partneři navštěvující vaši kancelář. Tato čtvrť nabízí kombinaci klidného bydlení s výhodami rychlého spojení do centra Prahy.

Nebytový prostor se nachází v zrekonstruované historické budově, což dodává na prestiži a snadno se orientuje pro nové návštěvníky. Energetická náročnost budovy je označena třídou G podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.

Z důvodu osvětlení a orientace na východní stranu jsou kanceláře vhodné pro ty, kteří preferují pracovat za přirozeného světla v dopoledních hodinách, což pomáhá udržet aktivní a produktivní pracovní atmosféru.

Tato kancelářská jednotka nabízí vynikající místo pro rozvoj vašeho podnikání s ohledem na lokalitu, vnitřní vybavení a dostupné služby. Na patře budovy se rovněž nachází společná kuchyňka a dvě toalety. Pokud hledáte prostor, který podpoří vaše profesionální aspirace a zároveň poskytne přátelské prostředí, neváhejte si sjednat prohlídku tohoto kancelářského prostoru na V Olšinách v Praze 10.

Parametry nemovitosti

Cena
8 300 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
uvedená cena je bez DPH
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
V olšinách, Praha 10 - Strašnice
ID
919106
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
17 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
17 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Satar

Martin Satar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 10?

Podobné nemovitosti