Prodej ubytování, Staré Město, Jamnická, 390 m2

Jamnická, Staré Město

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena v RK)

Doporučené firmy v Starém Městu

Informace k nemovitosti

Investujte do budoucnosti. Exkluzivně vám nabízíme jedinečnou příležitost vlastnit třípodlažní budovu (1. PP, 1.- 2. NP). Tato nemovitost se nachází ve Starém Městě u Frýdku-Místku a v současnosti slouží jako stolařská dílna. Podle platného územního plánu spadá budova do zastavěného území smíšené obytné plochy (SB), kde je povolena výstavba bytových domů. Její proměna v moderní bytový dům je tedy snadno realizovatelná.
Díky své poloze ve svahu nabízí budova jedinečnou možnost využití suterénu pro garáže a prostorné parkovací plochy na přilehlých pozemcích. Navíc je zde skvělá příležitost pro rozšíření o půdní vestavbu, kde mohou vzniknout další bytové jednotky či stylové, moderní loftové byty.
Tato nemovitost nabízí nespočet možností a je ideální investicí pro ty, kdo hledají rozvojový projekt či prostor k podnikání a bydlení.
Nemusíte čekat, Kontaktujte mě ještě dnes na tel.: 605 248 207 a domluvte si osobní prohlídku. Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a naše společnost je zprostředkovává, co by data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost. RK uvádí, že průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena v RK
Aktualizováno
12. 10. 2024
Adresa
Jamnická, Staré Město
ID
24K131POa
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
645 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
390 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality GAIA

Reality GAIA

Dolní Valy 521/1, Hodonín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Věra Petrů

Věra Petrů

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Starém Městu (okr. Frýdek-Místek)?

Podobné nemovitosti