Prodej rodinného domu, Krnov - Pod Bezručovým vrchem, Wolkerova, 100 m2

Wolkerova, Krnov, Pod Bezručovým vrchem

3 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 675 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Doporučené firmy v Krnově

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji řadový rodinný dům o dispozici 4+1 s užitnou plochou 100m2 v klidné části města Krnov. Nemovitost se nachází ve velmi klidné části města. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost - školy, školky, obchody, zdravotní středisko i sportoviště. Krásná okolní příroda nabízí spoustu možností pro turistiku, cyklistiku a další volnočasové aktivity. Dobrý dopravní dostupnost do centra města, stejně jako napojení na hlavní tahy, zajišťuje pohodlný život v této lokalite.
K domu náleží zahrada o velikosti 104m2, která poskytuje prostor pro odpočinek, zahradničení či rodinné aktivity. Vhodný jak pro trvalé bydlení tak i jako investice.
Cena nemovitosti 3 499 000 Kč. Pro více informací nebo domluvení osobní prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Dům se obyvatelný ihned, ale žádá si i rekonstrukci či modernizaci. V každé místnosti jsou krásná kachlová kamna.Tento dům představuje skvělou investici jak pro rodinné bydlení, tak i jako nemovitost s potenciálem na další vylepšení. Rádi Vám pomůžeme s financováním této nemovitosti.
Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči o kouzlu tohoto domu a možnostech, které nabízí.

Parametry domu

Cena
3 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Wolkerova, Krnov, Pod Bezručovým vrchem
ID
64638
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
104 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krnově?

Podobné nemovitosti