Prodej rodinného domu, Psáry, Pod Vápenkou, 190 m2

Pod Vápenkou, Psáry

18 385 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 87 617 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Psárech

Informace k domu

Hledáte velké a komfortní rodinné bydlení u Prahy? Záleží vám na kvalitě, technickém stavu, ale i bezpečném a příjemném prostředí pro harmonický rodinný život? Přesně takový dům na vás čeká v Psárech v ul. Pod Vápenkou - 7 kilometrů od Prahy, 3.5 kilometru od Pražského okruhu a nedaleko Posázaví.

Dům o dispozici 6+kk má užitnou plochu 190 m² (včetně garáže 39 m²). Na pozemku velkém celkem 783 metrů čtverečních najdete skvělé zázemí pro svou rodinu: nadstandardně velkou garáž (ve které se nachází též tepelné čerpadlo zajišťující teplo a ohřev vody), ideálně prostornou a rovnou zahradu orientovanou na jihozápad s terasou přímo u obývacího pokoje, prostorné přízemí, celkem 6 pokojů, šatnu a dvě koupelny. Užívejte si společné chvilky zábavy i odpočinku v prostorném obývacím pokoji s jídelním a kuchyňským koutem.

Zažijte to pravé teplo domova v pohodě u krbu obklopeni těmi, které máte rádi. Dopřejte svým dětem i sobě útulné pokoje a praktickou šatnu, do které se vejde všechno, co potřebujete. Relaxujte v koupelně se sprchovým koutem nebo rohovou vanou.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost v místě (škola, školka, pošta, lékárna, restaurace) a výbornou dopravní dostupnost do Prahy - zastávka autobusu s přímým spojením na metro trasy "C" Budějovická a metro trasy "B" Smíchovské nádraží je vzdálena cca 2 minuty chůze.

Rádi vám tento dům představíme osobně a samozřejmě pomůžeme i s vyřízením úvěru na bydlení.

Parametry domu

Cena
18 385 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Pod Vápenkou, Psáry
ID
0715
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
783 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Lukeš

Petr Lukeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Psárech?

Podobné nemovitosti