Prodej vily, Česká Lípa, Mariánská, 423 m2

Mariánská, Česká Lípa

14 175 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 67 554 Kč /za měsíc

(Momentální měsíční poplatky cca. 7000,- Kč. Cena včetně provize a právního servisu. Ptejte se u nás na možnost moderního financování.)

Doporučené firmy v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej jedinečné prvorepublikové vily k rekonstrukci s rozlehlým pozemkem a garážemi nedaleko městského parku v širším centru města. Momentálně v domě najdeme tři obyvatelné bytové jednotky, sklep a půdu. V katastru nemovitostí jsou bytové jednotky zapsány 4, jedna z nich se v minulosti nacházela ve sklepě. Po částečných rekonstrukcích je střecha, rozvody topení a nově opravený balkon. Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě. V územním plánu je dům i s pozemky veden v zóně BM – bydlení městské nízkopodlažní a velikost pozemku umožňuje jeho rozdělení a výstavbu rodinného nebo bytového domu až o čtyřech nadzemních podlažích, což z této nemovitosti činí výhodnou investici jak pro vlastní bydlení, tak podnikání – nemovitost je vhodná např. jako sídlo firmy i díky své poloze. Využijte možnost moderního financování až na 30 let bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se u nás a bydlete chytře. Další informace v RK. Třída energetické náročnosti – G. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107432.

Parametry domu

Cena
14 175 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Momentální měsíční poplatky cca. 7000,- Kč. Cena včetně provize a právního servisu. Ptejte se u nás na možnost moderního financování.
Náklady na bydlení
7000
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Mariánská, Česká Lípa
ID
N107432
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
423 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Podlahová plocha
423 m2
Plocha nemovitosti
3460 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Čermák

Jan Čermák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v České Lípě?

Podobné nemovitosti