Prodej rodinného domu, Jihlava, Máchova, 210 m2 (ID: 2056017)

Máchova, Jihlava

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Jihlavě

Informace k domu

Nabízím k prodeji rodinný dům s obrovskou zahradou v Jihlavě. Dům disponuje dvěma samostatnými bytovými jednotkami 3+kk, každá v jednom patře, po nedávné částečné rekonstrukci. V suterénu je prostorná garáž s vjezdem z ulice a spousta úložného prostoru. Dům lze využít jak pro rodinné bydlení, tak pro investiční účely - pronájem / prodej bytových jednotek nebo spojení bydlení s podnikáním.
Za domem zahrada o výměře 723 m² s dostatkem prostoru pro relax, bazén, grilování, domácí mazlíčky nebo pěstování. Na pozemku jsou již vzrostlé ovocné stromy.
V lokalitě jsou dostupné veškeré služby, ZŠ, MŠ, obchody, zastávka MHD s přímým a rychlým spojením do velkých jihlavských výrobních závodů. Ulice klidná s možností parkování před domem.
PENB bude vypracován a předán před podpisem kupní smlouvy, do vypracování posudku uvádím "G".
Financování Vám zajistíme. Pro veškeré další informace mne neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Máchova, Jihlava
ID
0059
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
928 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Jan Bartoň

Ing. Jan Bartoň

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jihlavě?

Podobné nemovitosti