Prodej rodinného domu, Mladá Boleslav, Pod ořechy, 200 m2

Pod ořechy, Mladá Boleslav

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Mladé Boleslavi

Informace k domu

Představte si svůj nový domov v klidné části Mladé Boleslavi, kde se snoubí komfortní bydlení s možností podnikání. Tento prostorný a atypický rodinný dům 5+1, o nadstandardní celkové užitné ploše 255 m² je vhodný jak pro komfortní rodinné užívání, tak i případně pro podnikatele, kteří hledají harmonii mezi pracovním a rodinným životem.
Dispozice a vybavení:
Přízemí: Přes vstupní chodbu po atypickém schodišti vstupte do prostorného obývacího pokoje s krbem, kde můžete trávit večery s rodinou. Jídelna a kuchyně jsou navrženy tak, aby poskytovaly dostatek prostoru pro společné vaření a stolování. Koupelna v přízemí je praktickým doplňkem. Dále je zde větší pokoj se samostatným vchodem z ulice, který lze využívat případně jako malou provozovnu, kancelář atd.
Suterén: Hostinský pokoj s přilehlou koupelnou je ideální pro návštěvy.
První patro: Několik útulných pokojů poskytuje dostatek soukromí pro každého člena rodiny. Velká koupelna s vanou je místem pro relaxaci po náročném dni. Množství úložných prostor zajistí, že vše bude mít své místo.

Pozemek a zahrada - Celková plocha pozemku, včetně lesní části je 2.475 m².
Zahrada: Velká soukromá zahrada je oázou klidu a relaxace. S bazénem, pergolou a krytým posezením s venkovním krbem je ideální pro rodinné sešlosti a grilování. Díky vzrostlé zeleni je zajištěno maximální soukromí. Spodní část pozemku přechází do svažitého lesního porostu.
Garáž a dílna: Přilehlá velká dílna/garáž o ploše 90 m² je perfektní pro vaše podnikání nebo hobby. V dolní části pozemku se nachází ještě další zděný prostor/dílna, který může sloužit také jako sklad, v jeho horní části je další garáž.
Další výhody:
Možnost vícegeneračního bydlení. Nemovitost je vhodná i pro drobnější podnikání, např. kosmetický salon, terapeutická či konzultační praxe. Prostorná garáž dává možnost i řemeslného podnikání, skladování atd.
Městská část Čejetice, spadá územní pod statutární město Mladá Boleslav a je vyhledávaným a oblíbeným místem pro rezidenční bydlení. Tato malebná oblast se nachází na západě Mladé Boleslavi za řekou Jizerou a nabízí klidné prostředí s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Čejetice jsou známé svou přátelskou atmosférou a komunitním duchem, což z nich činí ideální místo pro výchovu dětí. Blízkost přírody a zeleně poskytuje mnoho možností pro volnočasové aktivity, procházky a sport. Navíc, díky výborné dopravní dostupnosti, se snadno dostanete do centra Mladé Boleslavi i do okolních měst.

Tento dům není jen místem k bydlení, ale skutečným domovem, kde můžete vytvářet nezapomenutelné vzpomínky s rodinou a zároveň rozvíjet své podnikání. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a zamilujte se do tohoto jedinečného místa.
Těším se na vás na prohlídce domu.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Pod ořechy, Mladá Boleslav
ID
M24202
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
255 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
156 m2
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
2475 m2
Plocha zahrady
2319 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Garáž
Sklep
Převod do OV
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KUZO Partners s.r.o.

KUZO Partners s.r.o.

Olbrachtova 599/8, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Martina Kozlová

Ing. Martina Kozlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti