Prodej pozemku pro bydlení, Kyselka, 784 m2

Kyselka

895 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 265 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize)

Doporučené firmy v Kyselce

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 784 m2 v klidném prostředí obce Radošov. Pozemek je ideální pro výstavbu menšího rodinného domu, chaty, chalupy nebo pro využití jako zahrádka. V blízkosti travnatého pozemku jsou k dispozici inženýrské sítě (elektřina, kanalizace a vodovod).

Na pozemku se nachází stará dřevěná stodola, určená k demolici, což vám umožňuje využít prostor dle vlastních představ. Územní plán umožňuje výstavbu rodinného domu venkovského typu s maximální výškou 10 m (2 podlaží + podkroví) a koeficientem zastavění 40 %.

Okolí pozemku nabízí mnoho možností pro rekreaci – blízkost řeky Ohře a lesů je ideální pro milovníky přírody a sportu. K dispozici je řada turistických tras a cyklostezek, které vás zavedou do krás okolní krajiny. Lokalita má také kulturní význam, protože obec Radošov je spojena s historií císařského rady Heinricha Mattoniho, což dodává oblasti jedinečnou atmosféru.

V obci naleznete základní a mateřskou školu, poštu, konzum, obecní kino Kyselka a několik penzionů. Navíc je Karlovy Vary jen kousek jízdy, takže si můžete vychutnat bohaté kulturní a společenské vyžití tohoto lázeňského města.

Tento pozemek představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají klidné místo k bydlení v přírodě, ale chtějí mít i pohodlný přístup ke všem potřebným službám. Přijďte se přesvědčit, proč je právě tento pozemek tou nejlepší volbou pro vaše bydlení nebo víkendové útočiště.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě počtu a kvality nákupních nabídek.

Parametry pozemku

Cena
895 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Kyselka
ID
26982
Plocha nemovitosti
784 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Roman Olejník, MBA

Roman Olejník, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kyselce?

Podobné nemovitosti