Prodej bytu 5+1, Opava, Tyršova, 179 m2

Tyršova, Opava

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Opavě

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 5+1, situovaný v přízemí cihlového domu s rozlehlou zahradou o výměře 863 m², nacházející se v prestižní lokalitě Kylešovského kopce.

Byt je v původním udržovaném stavu, což umožňuje budoucímu majiteli provést úpravy dle vlastních představ. Díky dvěma samostatným vchodům je byt možno využít i pro společné a zároveň oddělené bydlení vícečlenné rodiny. Případně využít část bytu jako obytnou a část jako pracovní. V bytě se nacházejí dvě toalety a jedna koupelna, kterou lze dle potřeby upravit. V interiéru bytu jsou dále původní dřevěné parkety a dřevěné dveře s obložkami.

K bytu náleží výlučné užívání zahrady, na které se nacházejí dvě dřevěné boudy v dobrém stavu, dále k bytu náleží prostorný sklep. Rozlehlá zahrada nabízí ideální prostor pro relaxaci, zahradničení a rodinné aktivity.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost – v blízkosti se nacházejí školy, školky a obchody atd.

Tento byt představuje ideální kombinaci prostornosti a výhodné polohy. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku. Do konce října 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Tyršova, Opava
ID
130919
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
179 m2
Patro
1. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
179 m2
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 70 lidí

Prodejce

Dagmar Kunzová

Dagmar Kunzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+1 v Opavě?

Podobné nemovitosti