Prodej bytu 3+1, České Budějovice, Mánesova, 98 m2

Mánesova, České Budějovice - České Budějovice 6

7 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 647 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt s velkorysým prostorem. Nachází se na lukrativní adrese Mánesova 400/72, jen kousek od centra Českých Budějovic, což zaručuje skvělou dostupnost a komfort městského bydlení.
Jedná se o prostorný byt 3+1 s velkými místnostmi, který prošel kompletní rekonstrukcí. Veškeré rozvody jsou nové, elektřina v mědi, voda v plastu. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler značky Protherm, zakoupený před čtyřmi měsíci, vytápění je na elektřinu. Kuchyně, instalovaná před pěti lety, nabízí komfort a praktické řešení – součástí jsou veškeré spotřebiče značek Beko, Amica, Bosch a granitový dřez v bílé barvě. Podlahy jsou smíšené, tvořené dlažbou a PVC. Kuchyně je orientována na jih, zatímco pokoje na sever, čímž se zajišťuje příjemné rozložení světla během dne. Atmosféru v pokojích dokreslují podhledy s integrovaným osvětlením. Byt nabízí užitnou plochu 102 m² včetně balkónu a sklepa.
Tento byt nabízí zajímavé možnosti rozšíření. Nachází se ve 3. patře, (bez výtahu) což umožňuje potenciální půdní vestavbu a rozšíření bytu o další dva pokoje. Dále je připravena možnost vybudování krbu v obývacím pokoji, kdy již byla realizována příprava v podobě vývodu. Kromě toho lze na vlastní náklady zřídit parkovací stání před domem, což je v dnešní době velkou výhodou. V neposlední řadě je zde unikátní možnost vybudování terasy namísto nynějšího balkónu.
Dům, ve kterém se byt nachází, je ve správě SVJ, které dobře hospodaří. Celkem zde najdete pouze 7 bytů a v současnosti je naspořeno přibližně 900 000 Kč bez nutnosti úvěru. Dům je po kompletní revitalizaci, která zahrnovala výměnu oken (trojskla, instalovaná před dvěma lety) novou střechu (cca 7 let) a novou kanalizaci. V domě je zaveden plyn, nicméně do bytu nikoli.
Mezi společné prostory patří zahrada, kde je pro váš nový byt vyhrazeno cca 6 m², na kterém můžete postavit malou pergolu nebo posezení. K bytu náleží také prostorný sklep o velikosti 13,5 m², který lze po právní úpravě využít jako ateliér či nebytový prostor. Nabízí se tak další využití či investiční záměr v podobě ateliéru.
Náklady na bydlení jsou velmi příznivé: fond oprav, voda a údržba společných prostor činí 3000 Kč měsíčně, elektřina dle vlastního nastavení záloh cca 1500 Kč. Úklid společných prostor je zajišťován vlastními silami obyvatel, každý byt se podílí jednou za 6 týdnů.
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedená výměra může být pouze orientační.
Využijte tuto exkluzivní nabídku a získejte šanci bydlet téměř v centru města v tomto nádherném a atypickém bytě. Taková příležitost se vyskytuje jen zřídka, neváhejte!

Parametry bytu

Cena
7 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 9. 2024
Adresa
Mánesova, České Budějovice - České Budějovice 6
ID
0020-NP09517
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
98 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Kateřina Chalupníková

Kateřina Chalupníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti