Prodej činžovního domu, Bohumín - Nový Bohumín, Čs. armády, 760 m2

Čs. armády, Nový Bohumín

15 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 486 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Bohumíně

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní investiční příležitost v obci Nový Bohumín, okres Karviná. Tato nemovitost se nachází v atraktivní části obce, která je v posledních letech výrazně rozvíjena a nabízí mnoho příležitostí pro investory.

Jedním z hlavních faktorů, které přitáhnou pozornost investorů, je vysoký potenciál návratnosti investice. Tato nemovitost disponuje velkým prostorovým potenciálem, který umožňuje různé využití a přizpůsobení podle individuálních potřeb. Díky své výhodné poloze a rostoucí poptávce po bydlení v této oblasti, je možnost pronájmu jednou z klíčových výhod této investice.

Poloha nemovitosti je dalším klíčovým faktorem, který osloví investory. Nachází se v těsné blízkosti veškeré občanské vybavenosti, jako jsou školy, školky, obchody a zdravotnická zařízení. Dobrá dostupnost do centra města a blízkost veřejné dopravy poskytují další výhodu pro potenciální nájemníky.

Jedná se o zděnou budovu o 11 bytových jednotkách. Dům je podsklepen. V domě proběhla v minulosti rekonstrukce střechy, částečná rekonstrukce stoupaček, elektřiny a příprava na rekonstrukci chodeb. Okna plastová.
Vytápění řešeno centrálním plynovým kotlem.

Jedná se o ideální investici pro ty, kteří hledají dlouhodobou návratnost investice a stabilní příjem z pronájmu. Investice do této nemovitosti vám může poskytnout zajištěný výnos a dlouhodobou hodnotu investice.

V případě zájmu o prohlídku této zajímavé investiční příležitosti nás neváhejte kontaktovat. Naši odborníci vám poskytnou veškeré informace a rádi vám pomohou s dalšími kroky.

Jiřina Hlavenková – certifikovaný realitní makléř Ostrava

.
.
.
.
.
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit.

Parametry nemovitosti

Cena
15 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 9. 2024
Adresa
Čs. armády, Nový Bohumín
ID
N00011
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
760 m2
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
386 m2
Plocha nemovitosti
386 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiřina Hlavenková

Jiřina Hlavenková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Bohumíně?

Podobné nemovitosti