Prodej komerčního pozemku, Aš - Kopaniny, 7700 m2 (ID: 2053109)

Aš - Kopaniny, okres Cheb

5 390 000 Kč HYPOTÉKA od 25 687 Kč /za měsíc

(včetně vrtané studny)

Doporučené firmy v Aši

Informace k pozemku

Prodej stavebního pozemku ke komerčním účelům

Nabízím k prodeji pozemek ve městě Aš je to město nacházející se v okrese Cheb v Karlovarském kraji, 20 km severozápadně od Chebu, v Ašském výběžku. Je obklopeno ze dvou stran Německem. Nabízený stavební pozemek je určen pouze pro komerční účely, přesněji dle ÚP (OK 4 / občanská vybavenost komerčního charakteru - služby – cestovní ruch). Zastavitelnost 40%, zeleň 25%, podlažnost: 3-4NP dle charakteru území.
Hlavní využití : stavby pro veřejné ubytování (do 50 lůžek, hotely, penziony), veřejné stravování, stavba kongresového typu, nebo jako plochy osobních automobilů a autobusů pro potřebu lokality.
Přípustným využitím je zde možno například provozovat: ateliéry, kadeřnictví, sportovní objekty jako např. (fitness centra, bowling, sauny, bazény... ), sportovní nekrytá hřiště, tenisové kurty, minigolf, kulturní zařízení, zdravotnická zařízení, kasina... atd.
V této lokalitě není kanalizace ani vodovod o rozvoji území se aktuálně jedná, na pozemku je vrtaná studna.
Situace vedení elektro je kolem hranice pozemku, na místě mohu poskytnout nákres celého vedení a umístění vrtané studny.
V ceně pozemku je nově zlegalizovaná a geometricky zakreslena příjezdová cesta o výměře 497m² s věcným břemenem užívání pro nemovitosti č.171 a č. p.82, vyjmuto z ZPF. Další možná příjezdová cesta je ze spodní části pozemku.
Kromě tohoto pozemku majitel současně prodává i dvě sousedící nemovitosti, což vytváří ideální možnost pro rozšíření vašeho investičního portfolia nebo pro vytvoření velkorysého rodinného zázemí. S takovou kombinací máte prostor pro kreativní využití – ať už plánujete výstavbu nových objektů, spojení nemovitostí do většího celku, nebo jen chcete těžit z jejich vzájemné blízkosti. Neváhejte a využijte tuto příležitost, která se objevuje jen zřídka.
Nabízíme Vám zároveň unikátní příležitost vlastnit celý komplex moderních nemovitostí, který se skládá nejen z tohoto rozlehlého komerčního pozemku, ale také z novostavby s dřevostavbou a vícegeneračního RD, momentálně s podnikatelským záměrem pronájmu.

Parametry pozemku

Cena
5 390 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně vrtané studny
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Aš - Kopaniny, okres Cheb
ID
00024
Plocha nemovitosti
7700 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Stanislava Vondráková

Stanislava Vondráková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních pozemků v Aši?

Podobné nemovitosti