Prodej bytu 1+kk, Brno, Mírová, 41 m2 (ID: 2052744)

Mírová, Brno

5 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 973 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Ke koupi nabízíme bytovou jednotku 1+kk s balkónem o celkové podlahové ploše 46,5 m2 v prvním patře novostavby bytového domu, který nabízí neotřelé spojení klidu venkova s excelentní dostupností centra města Brna.

Projekt Bytový dům Mírová kloubí architektonicky promyšlené dispozice s důrazem na vyspělé technické řešení standardů bytových jednotek, jejíž nedílnou součástí je například podlahové topení, nebo příprava pro klimatizace. O vzduchový komfort se stará vyspělá rekuperace a vytápění objektu je zajištěno teplovodním čerpadlem.

Parkování je řešeno soukromým parkovištěm za domem.

Sportovně založení jedinci si zamilují okolí, které přímo vybízí k mnohačetným cyklovýletům a turistice, jelikož hned za domem se nachází cyklostezka a také dětské hřiště. Toto bezesporu ocení hlavně rodiny s dětmi, kdy maminky se svými ratolestmi mohou navštívit toto hřiště průchodem přímo ze zadní části domu. Místo pro život, kde každý najde své soukromí, klid a zároveň kompletní občanskou vybavenost. Skvělé dopravní spojení MHD do centra města je samozřejmostí. Projekt Bytového domu Mírová je navržen tak, aby obyvatelé byli vždy v centru dění a zároveň si mohli nerušeně vychutnávat chvíle oddechu, například v již zmíněném parčíku za domem.

Všechny byty v rámci tohoto projektu pořizujete rovnou od developera, tedy bez nutnosti navyšovat si kupní cenu o provizi. Pro informace kontaktujte našeho obchodního specialistu, pana Martina Nedomu.

Další informace naleznete i na https://www.bytymirova.cz/

Parametry bytu

Cena
5 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Mírová, Brno
ID
206
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
47 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
41 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HIGH FLOOR

Jana Babáka 2733/11, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Nedoma

Martin Nedoma

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti