Prodej rodinného domu, Kunštát, Fr. Halase, 295 m2

Fr. Halase, Kunštát

3 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 727 Kč /za měsíc

(vč. provize, vč. právních služeb, vč. advokátní úschovy, vč. přepisu energií, vč. poplatku na katastru za vložení vlastnického práva)

Doporučené firmy v Kunštátu

Informace k domu

Dobrý den, vážení zájemci o koupi tohoto rodinného domu. Dům prošel částečnou rekonstrukcí: nové střechy, částečně elektrické rozvody, nový rozvod vody a kanalizace, v bytě strop ze sádrokartonu a nad tím je 20 cm vaty, okna 6komorova s trojsklem. Dispozice obytné části je: 2 + 1. Topení dvěmi způsoby: krb s teplovodním výměníkem nebo elektrické přímotopy. Do domu se dostanete přes staré dřevěné garážové vrata do průjezdu (23 m²). Za průjezdem je dvorek, cca 30 m², ze kterého se dostanete po schodech do obytné části domu. Dále do garáže (25,5 m²), výška stropu je v nejnižším bodě vysoká 3,8 m a v nejvyšším 4,8 m. Současný majitel zde měl zvedák na auta, automechanik. Dole ze dvora se lze dostat do chladného skladu, který je nalepený, postaveny vedle skály, minulosti zde totiž podnikal řezník a tuto místnost využíval jako chladírnu. Plocha této místnosti je 27,7 m². Dále pak je vstup do levé části domu, která je před rekonstrukcí, krom přízemí nabízí i půdní prostor, je zde obrovská plocha pro vybudování dalšího bydlení. Dům je postaven že smíšeného zdiva, jeho základy jsou kamenné, je vidět že i některé svislé konstrukce jsou kamenné. Vedle domu je i menší zahrada, travnatá plocha asi 107 m2, je otevřená a přístupná z ulice.

Ve městě najdete vše co k pohodlnému životu potřebujete. Aktuálně se buduje nové autobusové nádraží, probíhá rekonstrukce náměstí. V obci je školka, škola, pošta, lékař pro děti a dorost, lékárna, sportoviště, zámek, příroda, cyklostezky.

V nemovitosti můžete vybudovat více bytových jednotek, může zde byt provozovna autoservisu.

Neváhejte mne kontaktovat a domluvte si osobní prohlídku.

Parametry domu

Cena
3 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize, vč. právních služeb, vč. advokátní úschovy, vč. přepisu energií, vč. poplatku na katastru za vložení vlastnického práva
Náklady na bydlení
5000
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Fr. Halase, Kunštát
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
295 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
738 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Jakl

Jiří Jakl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kunštátu?

Podobné nemovitosti