Pronájem bytu 3+1, Zlín, Podlesí III, 81 m2

Podlesí III, Zlín

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby a energie - měsíční poplatky 6500 Kč)

Doporučené firmy v Zlíně

Informace k bytu

S potěšením Vám nabízím k pronájmu prostorný byt po rekonstrukci s dispozicí 3+1 o celkové podlahové ploše 82 m2, který se nachází v klidné a lokalitě - na Podlesí III. Tento byt Vám poskytne veškerý komfort pro pohodlné bydlení díky velké podlahové ploše a dostatku úložných prostor.

Byt prošel rekonstrukcí, která zahrnuje úpravy interiéru. Nabízí světlý obývací pokoj, samostatnou kuchyň a dvě další prostorné místnosti. Kuchyňská linka je vybavena moderními spotřebiči včetně lednice, varné desky, trouby a myčky. Součástí bytu je rovněž koupelna s vanou a oddělená toaleta.

Jedním z hlavních benefitů je prosklená lodžie, která poskytuje příjemné místo k odpočinku či posezení. K dispozici jsou vestavěné skříně a také sklepní prostor, který Vám nabízí dostatek úložného místa.

Byt se nachází v atraktivní lokalitě s výbornou občanskou vybaveností. V blízkosti najdete obchody, restaurace, školy, školky i parky. Skvělá dopravní dostupnost Vám umožní snadné spojení s centrem města.

Nájemné činí 16 000 Kč měsíčně. Zálohy na energie a služby jsou ve výši 6 500 Kč. Vratná kauce je stanovena na 16 000 Kč.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Ing. Martin Souček, váš realitní makléř Explicit Reality

Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby a energie - měsíční poplatky 6500 Kč
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Podlesí III, Zlín
ID
01959
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
81 m2
Patro
3.
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
165 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Vodovod
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Martin Souček

Ing. Martin Souček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Zlíně?

Podobné nemovitosti