Prodej rodinného domu, Králův Dvůr - Popovice, Bohumila Hájka, 252 m2

Bohumila Hájka, Králův Dvůr, Popovice

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Doporučené firmy v Královu Dvoru

Informace k domu

Nabízíme k prodeji 2–3generační rodinný dům k rekonstrukci v klidné lokalitě Popovice, obec Králův Dvůr, jen pár minut od Prahy i Plzně.
Tento prostorný dům je ideální pro velké rodiny hledající klidné bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň s výbornou dostupností do hlavního města. Dům je rovněž vhodný pro investory, kteří mohou pronajmout 2–3 samostatné jednotky. Sklep, který je pod celým domem a zčásti nad úrovní terénu, lze upravit na další obytnou jednotku. První nadzemní patro je v původním stavu a bylo obýváno starší generací, zatímco druhé patro, zrekonstruované v roce 2007, slouží druhé generaci. V podkroví lze ještě rozšířit obytnou plochu přidáním další místnosti.

Dům je obyvatelný, fotografie však ukazují budoucí stav. Prodáváme vyklizený, nyní zde stále bydlí rodina.
Je nutné minimálně vymalování a pro budoucí stav větší rekonstrukce sklepu a podkroví a menší rekonstrukce interiéru prvního a druhého nadzemního patra.

Výhody nemovitosti a okolí:

Lokalita - Dům stojí v klidné ulici, což je ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří hledají únik od městského ruchu.

Blízkost přírody - Okolí Berouna je proslulé nádhernými přírodními scenériemi. V nedaleké CHKO Český kras si můžete užít procházky, cyklovýlety a další volnočasové aktivity.

Sportovní vyžití - V okolí je mnoho sportovních možností, včetně Golf Clubu Beroun, plaveckého bazénu a několika sportovních center.

Občanská vybavenost - V blízkém Králově Dvoře a Berouně najdete kompletní občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů a zdravotnických zařízení. Město nabízí i kulturní vyžití, restaurace a kavárny.

Výborná dopravní dostupnost - Dálnice D5 zajišťuje snadný dojezd do 20 minut do Prahy i Plzně(25 minut).
Autobus staví pár kroků od domu a doveze vás jak do Králova Dvora, Berouna, tak s přestupem i do Prahy, do Hořovic nebo do Plzně.

Vlakové spojení - Vlaková zastávka je pouhých 200 metrů od domu (3 minuty chůze), což zajišťuje rychlé spojení do okolních měst pro každodenní dojíždění nebo víkendové výlety.

Škola a školka - V okruhu 3–10 minut autem nebo autobusem je několik kvalitních základních škol a školek, což ocení především rodiny s dětmi.

Klidná lokalita plná zeleně: Dům je obklopen zelení, což poskytuje příjemné prostředí pro relaxaci a volnočasové aktivity. V blízkosti najdete dětské hřiště. Přímo v Popovicích se pořádají různé kulturní akce. Možnost bruslení a bobování v zimě. Je zde známá Koukolova Hora, kde se nachází jeskyně a kaple sv. Blažeje. A mnoho dalších volnočasových aktivit vám bude dělat radost v okolí tohoto domu.

Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě s makléřem a na naši lince, která je vám k dipozici nepřetržitě.

Parametry domu

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Bohumila Hájka, Králův Dvůr, Popovice
ID
63365
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
252 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
652 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Královu Dvoru?

Podobné nemovitosti