Pronájem bytu 2+kk, Přerov, Komenského, 49 m2

Komenského, Přerov

9 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Přerově

Informace k bytu

BO! reality Vám nabízí k pronájmu byt 2+kk s terasou.

Pronájem pěkného cihlového bytu 2+kk na ulici Komenského v Přerově má výhodu velké terasy a rozlohy bytu 49 m². Byt je vybaven kuchyňskou linkou, ve zděné koupelně sprch. kout, umyvadlo, zrcadlo, na stěnách obklady, ohřev vody boilerem a samostatná toaleta. Výše pronájmu je 9.500,-Kč bez energií. Topí se zde plynovým ústředním topením, na plyn se platí měsíční záloha 1500,- Kč.
Byt má samostatné měření odběru tepla a vyúčtování následuje po ukončení topné sezóny. Elektrickou energii si nájemník přihlašuje a platí sám dle jeho uvážení. Na vodu se platí záloha spolu s pronájmem ve výši 300,-Kč/1 osoba, vyúčtování spotřeby dle podružného vodoměru 1 x ročně. Dále se hradí poplatek 300,- Kč za úklid společných prostor a 170,- Kč za svícení ve společných prostorách (průjezd, dvůr, schodiště).

Vratnou kauci majitel požaduje ve výši 10.000,-Kč. V případě zájmu o byt se za zprostředkování platí provize RK ve výši 10.000,- Kč.

Parametry bytu

Cena
9 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Komenského, Přerov
ID
5480
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
46 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
49 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Marie Scheuchová

Marie Scheuchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Přerově?

Podobné nemovitosti