Pronájem bytu 2+kk, Brno, Rumiště, 58 m2 (ID: 2051345)

Rumiště, Brno

23 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Hledáte dlouhodobé moderní bydlení, které vám dopřeje dostatek soukromí a zároveň mít centrum Brna se vším všudy jako na dlani?

Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+KK s celkovou plochou 60,5 m2. Byt se nachází ve 3.NP cihlového bytového domu z roku 2019 s výtahem. Vstupními dveřmi vkročíte do předsíně, s níž přímo sousedí komora se skříní. Chodba vás zavede do obývacího pokoje s kuchyňskou linkou a se vstupem na lodžii orientovanou na západ do vnitrobloku. Dále do koupelny se sprchovým koutem a do ložnice s okny směřujícími k východu. Všechna okna jsou opatřena venkovními žaluziemi.

Bydlení se nachází v těsné blízkosti městského campusu Vlněna a nedalekého obchodního centra Galerie Vaňkovka, kde na vás čeká široká škála služeb – kavárny a restaurace, obchody, posilovna Form Factory, coworking Clubco nebo Impact Hub, a mnoho dalšího. Samotné centrum je v pěší dostupnosti. Doslova zajít si tak můžete do divadla, kina nebo na hradby Špilasu pokochat se výhledem na město. A kam se nedostanete pěšky, sveze vás blízké MHD, vlak i autobus.

Byt je vybaven elektrospotřebiči a nábytkem, který vám bude k dispozici. Využívat můžete také zahradu vnitrobloku s dětským hřištěm. V neposlední řadě budete mít možnost si pronajmout vlastní garážové stání v zakladači v 1.NP bytového domu za 2.000,- Kč /měsíc.

K nastěhování do uklizeného a vymalovaného bytu ihned / po domluvě.

Vybavení: nábytek - viz. fotografie; elektrospotřebiče – lednice s mrazákem, myčka, trouba, indukční varná deska s digestoří, pračka a sušička.

Nájem: 23.000,- Kč /měsíc
Zálohy na energie a služby: 4.500,- Kč /měsíc (včetně internetu), vyúčtovatelné dle skutečné spotřeby (nízké náklady – energetická třída B)
Vratná kauce: 46.000,- Kč

Majitel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka na základě jím zvolených kritérií.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
23 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Rumiště, Brno
ID
03076
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
58 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Ing. Marek Fryčka

Ing. Marek Fryčka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti