Prodej bytu 1+kk, Hamry, 38 m2 (ID: 2051318)

Hamry

3 770 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 967 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Hamrech

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabídka stylového apartmánu v srdci Šumavy: Skvělá příležitost pro milovníky přírody a sportovních aktivit.

Objevte jedinečnou příležitost pro klidné bydlení nebo rekreační odpočinek v malebném prostředí šumavských hor. Ze dveří rovnou na soukromou zahradu, kde si každé ráno můžete vychutnávat snídani s výhledem do přírody a poslouchat zpěv ptáků. V tomto prostředí plném zeleně budete obklopeni tichem a svěžím vzduchem, který zaručuje dokonalý únik od shonu každodenního života.

Tento stylově zařízený apartmán, dokončený v roce 2019, nabízí vysoký standard bydlení a díky své poloze pouhých 190 metrů od zastávky s přímým spojením na Špičák je ideální volbou pro vášnivé lyžaře i milovníky horské turistiky. Apartmán je plně vybavený a připravený k okamžitému užívání, což z něj činí také atraktivní investici pro krátkodobé pronájmy přes platformy jako eChalupy a Booking.

Interiér je promyšleně zařízen s důrazem na praktičnost a funkčnost. Prostorný sklep je perfektní úložný prostor pro sportovní vybavení, jako jsou lyže, snowboardy nebo kola. Moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči značky Electrolux uspokojí i náročnější kuchaře a poskytuje ideální prostředí pro přípravu rodinných večeří či posezení s přáteli. Obývací část s rozkládací pohovkou a pohodlnou postelí nabízí komfortní zázemí pro až čtyři osoby, což zajišťuje dostatek místa jak pro vlastní bydlení, tak i pro ubytování hostů. Koupelna s vanou je ideálním místem pro relaxaci po náročném dni a topný žebřík zajistí příjemné teplo v chladnějších obdobích.

Energeticky úsporné tepelné čerpadlo zajišťuje vytápění a ohřev vody s minimálními provozními náklady. Měsíční poplatky včetně fondu oprav se pohybují kolem 1800 Kč, což dělá z tohoto apartmánu ekonomickou volbu i při dlouhodobém užívání.

Apartmán se nachází v klidné části obce Hojsova Stráž, která je ideálním výchozím bodem pro pěší túry, cyklovýlety nebo zimní sporty. Vydejte se na vrchol Ostrý, navštivte vodopád Bílá Strž, nebo si naplánujte výlet k jezerním klenotům Černé a Čertovo jezero. Pro nákupy základních potřeb je v místě obchod „Andělský obchod“ a větší nákupy pohodlně vyřešíte v nedaleké Železné Rudě nebo v německém Zwieselu, vzdáleném přibližně 30 km.

Díky své strategické poloze a vybavení je tento apartmán skvělou příležitostí pro krátkodobé pronájmy s vysokou obsazeností po celý rok. V zimních měsících je poptávka po ubytování v této oblasti tradičně velmi silná díky blízkosti lyžařských areálů, zatímco v létě je oblíbeným místem pro pěší turistiku a cykloturistiku.

Zaujala vás tato nabídka? Kontaktujte mě pro sjednání osobní prohlídky.

Parametry bytu

Cena
3 770 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Hamry
ID
0334
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
38 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
38 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Saffron reality

Jablonského 1193/23, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Michal Drástal

Michal Drástal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Hamrech (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti