Prodej rodinného domu, Karlovy Vary - Bohatice, 151 m2 (ID: 2050846)

Karlovy Vary, Bohatice

8 999 600 Kč HYPOTÉKA od 42 889 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Karlových Varech

Informace k domu

Prodej rodinného domu 150,9 m², pozemek 603 m², Karlovy Vary - Bohatice

Prodej samostatně stojícího rodinného domu s garáží v Karlových Varech - městské části Bohatice.
Jedná se o moderní patrový rodinný dům, který se prodává včetně vybavení.
V přízemí najdeme obývací pokoj s vnitřním krbem, sezením a akváriem, vybavenou kuchyní,
místnost používanou jako jídelna a pracovnu se vstupem na terasu, technickou místnost s plynovým kotlem, samostatnou toaletu a koupelnu. V patře pak najdeme 3 místnosti, balkon s výhledem na příjezdovou cestu a koupelnu s toaletou. Dům má v patře pro pohodu instalovanou klimatizaci na dálkové ovládání. Vedle domu je garáž pro jedno vozidlo. Na pozemku je možné v případě potřeby zaparkovat i druhé vozidlo. Pro snadný vjezd na pozemek slouží brána s dálkovým ovládáním. K domu náleží zahrada o výměře 493 m² na které se nachází zastřešené posezení s venkovním krbem a otevřené posezení. Péči o trávník na zahradě usnadňuje automatický zavlažovací systém na dálkové ovládání. Hranice pozemku je tvořena vzrostlými a udržovanými dřevinami. Vstup na pozemek a vchod do domu je monitorován kamerou. Celá nemovitost leží v naprosto klidné a velmi žádané lokalitě, přesto s dobrou dostupností k občanské vybavenosti. Velmi doporučuji prohlídku. Pokud jste milovníky komfortního bydlení, kde budete trávit čas s rodinou ale zároveň budete mít možnost pracovat nebo relaxovat, tak tento dům je přesně to, co hledáte!
Chcete si dům prohlédnout? Neváhejte mě kontaktovat! S případným financováním Vám rádi pomohou naši finanční specialisté . Více informaci na https://jirkaveprek.cz/.

Parametry domu

Cena
8 999 600 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Karlovy Vary, Bohatice
ID
000003
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
151 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
110 m2
Plocha nemovitosti
603 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Bc. Jiří Vepřek

Revoluční 130, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Vepřek

Jiří Vepřek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti