Prodej rodinného domu, Moravská Nová Ves, Dolní, 221 m2

Dolní, Moravská Nová Ves

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Doporučené firmy v Moravské Nové Vsi

Informace k domu

Hledáte bydlení bez kompromisů? Tento nadstandardně řešený dům v Moravské Nové Vsi splní i ta nejpřísnější kritéria.

Jedná se o cihlový dům kolaudovaný v roce 2015. Nabízí celkem 4 pokoje, kuchyni, 2 koupelny, šatnu, technickou místnost, infrasaunu, garáž, zapuštěný bazén.

Dům je postaven ze zdiva Heluz, zateplený 27 cm minerální vaty. Energetická třída B.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s jídelnou, moderní kuchyně s vestavěnými spotřebiči Küppersbusch (vestavěný kávovar, indukční deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba), dále myčka, americká lednice s mrazákem, dále technická místnost, samostatné WC a zádveří.

Dřevěným schodištěm, které v sobě ukrývá úložný prostor, se dostaneme do patra domu, kde se nachází 3 neprůchozí pokoje, 2 koupelny, šatna, infrasauna a samostatné WC.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem (vzduch-voda, které umí dům nejen vyhřát, ale také vychladit). Má podlahové vytápění v kombinaci s fancoily. O optimální kvalitu vzduchu se stará rekuperace. Výhodou je rovněž krbová vložka v obývacím pokoji s rozvody tepla do všech obytných místností. V horkých letních dnech nebo při odjezdu na dovolenou vám přijdou vhod také automaticky ovládané předokenní rolety. Okna jsou plastová s trojskly.

Střecha je sedlová s glazovanou taškou Tondach, která brání usazování mechu a jiných nečistot. Na střeše jsou umístěny solární panely pro ohřev vody, které šetří nejen životní prostředí, ale také vaši peněženku.

V celém domě jsou na podlaze položeny kvalitní dřevěné podlahy, dřevěné jsou také interiérové dveře a obložky.

Garáž má dvoje vrata s elektrickým pohonem a průjezdem na dvůr, takže přivézt objemnější náklad na zahradu není problém. Nachází se zde také změkčovač vody, napojený na hlavní přívod do domu. Veškerá voda v domě je tak šetrnější ke spotřebičům i vodovodním bateriím.

Za domem se nachází dlážděný dvůr obklopený zděným plotem, který poskytuje stoprocentní soukromí jak při řádění v zapuštěném bazénu se slanou vodou, tak při posezení s přáteli na pergole. Najdete zde i zděný domek ukrývající veškerou technologii k bazénu. Jeho součástí je také umyvadlo a WC.

Bazén má rozměry cca 3 x 7 m, hloubku 1,4 m, je osvětlený, s automatickou úpravnou vody, zastřešením. Díky ohřevu prostřednictvím tepelného čerpadla jej můžete využívat po většinu roku.

Na dvůr navazující zahrada nabízí mnoho prostoru pro pěstování ovoce a zeleniny, dětský koutek s houpačkou a také samostatně stojící zahradní domek, který může sloužit jako pracovna, společenská místnost nebo herna. Vodu na zalévání můžete čerpat z vlastní studny.

Potřebujete ke své práci rychlé internetové připojení? V domě je optický internet, takže můžete v klidu pracovat, i když budou vaše děti na Netflixu.

Kromě garáže můžete parkovat také před domem (až 2 auta).

Obec je velmi dobře dostupná z D2 (10 min).

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. V případě více zájemců o koupi bude kupující vybrán na základě parametrů stanovených prodávajícím.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Dolní, Moravská Nová Ves
ID
0163-NP04720
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
221 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
221 m2
Plocha nemovitosti
807 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Radek Pavlíček

Mgr. Radek Pavlíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Moravské Nové Vsi?

Podobné nemovitosti