Prodej rodinného domu, Srch, 230 m2

Srch

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Srchu

Informace k domu

K prodeji nabízíme samostatně stojící vesnický dům situovaný v obci Hrádek, části obce Srch, nedaleko Pardubic. Nemovitost se nachází na klidném, slunném a malebném místě, což je ideální pro ty, kteří vyhledávají soukromí a prostor pro své projekty. Jedná se o jednopodlažní dům s celkovou podlahovou plochou 230 m², který stojí na oploceném pozemku o rozloze 2821 m². Dům vyžaduje kompletní rekonstrukci, což budoucímu majiteli otevírá možnost vytvořit zde vysněné bydlení, provozovnu nebo ubytovací zařízení. Pozemek navíc skýtá příležitost k rozdělení na menší parcely, a je tedy vhodný i pro developerský záměr. Na rodinný dům navazuje hospodářská budova o výměře 110 m², která v minulosti sloužila jako chlévy a sklad, a její podkroví nabízí další úložné prostory.

Dům je postavený z cihel a obytná část byla opatřena hydroizolací. Na pozemku se nachází studna, která dříve sloužila jako zdroj pitné vody. Do domu je zaveden plyn, napojení na obecní vodovod i kanalizaci a elektrická přípojka (400 V). Vytápění je řešeno ústředním plynovým topením. Půdní prostory s betonovými nebo cihlovými podlahami nabízejí další možnosti rozšíření obytné části domu.

Srch, konkrétně jeho část Hrádek, je klidná vesnická lokalita nedaleko Pardubic, která nabízí ideální kombinaci přírody a blízkosti města. V okolí se nachází vodní plochy vhodné ke koupání a rybaření, stejně jako golfové hřiště v Lázních Bohdaneč, které jsou známé i pro své lázeňské služby. Pardubice, vzdálené pouhých 10 km, poskytují veškerou občanskou vybavenost včetně škol, obchodů, zdravotnických zařízení a kulturních akcí. Srch má výborné spojení na hlavní dopravní tahy, přičemž dálniční přivaděč je vzdálený jen 12 km, což zajišťuje snadný přístup do dalších částí regionu. Zdarma Vám zajistíme nejvýhodnější financování na trhu. Přijďte na prohlídku! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107358.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Srch
ID
N107358
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
230 m2
Plocha nemovitosti
2821 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Zdeněk Mrňák

Zdeněk Mrňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Srchu?

Podobné nemovitosti