Prodej rodinného domu, Krumvíř, 90 m2

Krumvíř

3 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 109 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Krumvíři

Informace k domu

LIVEGROUP CZ vám exkluzivně nabízí ke koupi rodinný dům s nadstandardní uliční šíří a velkým pozemkem v obci Krumvíř.

Jednotlivé místnosti domu: Vstupní chodba - 9,27 m², I. pokoj - 16,35 m², II. pokoj 14,25 m², III. pokoj ( samostatný vstup ze dvora ) - 15, 83 m², kuchyně - 13 m², koupelna s toaletou - 3,56 m², technická místnost - 8 m². Průjezd do dvora - 39 m², půda - 79 m², chlív - 17 m², sklep - 10 m²

Dům vyžaduje investici, ale zároveň nabízí spoustu možností. Podkroví díky sedlové střeše a krásným zachovalým trámům, se doslova vybízí k rozšíření obytné plochy. Dvůr ve vnitrobloku domu a rozlehlý pozemek na něj navazující nabízí nespočet možností jak jej využít.

Systém vytápění a ohřevu vody je v domě řešen vlastním kombinovaným plynovým kotlem. V koupelně a kuchyni prošly rozvody kompletní rekonstrukcí a jsou vsazeny do mědi, ostatní jsou původní - hliník. V celém domě jsou nová plastová okna.

Obec Krumvíř je menší vinařská obec na jihu Moravy. Ačkoli se jedná o malou obec s přibližně 1200 obyvateli, pyšní se nadstandardní občanskou vybaveností a dopravní dostupností (autobusy, vlaky, nedaleký nájezd na D2 ). Najdete zde mateřskou i základní školu, poštu, restauraci, sportovní zařízení, obchod a krásná dětská hřiště. Jistě Vás potěší i dojezdová vzdálenost do okolních velkoměst - Brno > 30 min Hustopeče > 18 min.
Krumvíř je také ideální volbou pro milovníky přírody a dobrého vína. Obec leží v okolí Ždánického lesa při soutoku Spáleného a Klobouckého potoka. Krumvíř je obklopen zahradami a vinicemi kterými vede krásná cyklostezka s příhodným názvem ,,Moravská Vinná'' .
Pro více informací či prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat - Michal Klement, LIVEGROUP CZ.

Parametry domu

Cena
3 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Krumvíř
ID
0026
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1557 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Klement

Michal Klement

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krumvíři?

Podobné nemovitosti