Prodej rodinného domu, Nehvizdy, Na Příštipku, 160 m2

Na Příštipku, Nehvizdy

11 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 664 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Nehvizdech

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout prodej rodinného domu 6+1 o velikosti cca 160 m2 a pozemkem 780 m2 v městysu Nehvizdy.
Dům je patrový s podsklepením.
Ve spodní části domu je předsíň, komora, chodba, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta, dětský pokoj, obývací pokoj, ložnice, kuchyň s kuchyňským koutem a kompletně vybavenou linkou (kombinovaný sporák s horkovzdušnou troubou, myčka, lednice).
Do patra je vstup z chodby, a to po betonových schodech.
V horním patře je jeden dětský pokoj, velká ložnice, či ateliér, samostatná toaleta, koupelna s vanou a prostor na kuchyni (je zde vyvedena, voda, odpady, elektřina) nebo další pokoj.
Z chodby je vstup do sklepa, kde je umístěn plynový kotel, na který je napojen topný systém s rozvodem do radiátorů v každé místnosti.
Dům je napojen na inženýrské sítě (elektřina, městská voda, kanalizace, plyn) voda je také z vlastní studně, která se využívá na závlahu zahrady.
Okna v domě jsou plastová se žaluziemi, na podlahách je dlažba a plovoucí podlahy a v patře jsou podlahy dřevěné.
Na pozemku jsou také přístavky (garáž a kolna), které jsou nyní využívány jako dílna a prostory k uskladnění věcí, jako jsou kola lyže, nářadí apod.
Pozemek je rozdělen na dvě části. V přední části je dřevěná pergola, pod kterou můžete posedět. A zadní část pozemku, kde budete mít dostatek prostoru i soukromí pro trávení vašeho volného času či vybudování bazénu nebo trampolíny pro vaše ratolesti.
Pokud se podíváme na samotnou oblast domu, tak jsou Nehvizdy vyhledávanou lokalitou, díky své občanské vybavenosti. K dispozici je škola i školka, lékař. Dále je zde i síť obchodů, několik restaurací, kavárna, benzinka atd.
Nemovitost se nachází v klidné části Nehvizd v původní zástavbě necelých 300 metrů od náměstí. Z Nehvizd je skvělá dopravní dostupnost – nedaleko je autobusová zastávka, ze kterého trvá cesta do Prahy na Černý most cca 15 minut.
Pro příznivce automobilové dopravy se lze do Prahy dostat zhruba za 10 minut po dálnici D11 nebo po silnici č.611.
Na nedalekém sportovišti je k dispozici řada mimoškolních aktivit a široké sportovní vyžití. Sportovnímu vyžití napomáhá také rozsáhlá síť cyklotras a turistických tras, venkovní i vnitřní posilovna, tenisové kurty nebo fotbalové hřiště.
Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme.
Jedná se o velmi zajímavou nabídku. Pro více informací, mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
11 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Na Příštipku, Nehvizdy
ID
N00254
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
130 m2
Plocha nemovitosti
780 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Klicpera

Ondřej Klicpera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nehvizdech?

Podobné nemovitosti