Prodej ordinace, Praha - Běchovice, 349 m2

Praha 9 - Běchovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(dohodou)

Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v atraktivní a klidné lokalitě, který nabízí skvělou možnost propojit bydlení s podnikáním. Nemovitost se nachází ve výborně dostupné oblasti s blízkostí centra města, ale zároveň poskytuje dostatek soukromí a klidu.
Dům je díky své dispozici a umístění ideální pro zřízení soukromé kliniky, ordinace nebo kanceláří, a zároveň nabízí možnost bydlení v horní části domu. Spodní patro je připraveno k využití jako ordinace či provozovna, se samostatným vchodem pro klienty, což zajišťuje komfort a soukromí jak pro majitele, tak pro návštěvníky. Horní patro může sloužit jako byt nebo kanceláře – záleží na vašich potřebách. Celý objekt je oplocený, s elektrickou bránou, která poskytuje maximální bezpečnost a pohodlí. Na pozemku je k dispozici parkování až pro 6 aut, což je velkou výhodou pro klienty nebo zaměstnance. K tomu dům nabízí sklepní prostory, které mohou být využity jako skladovací zázemí nebo pro další účely.
Lokalita je výborně dostupná jak pro rezidenty, tak pro klienty, a nabízí výborné možnosti pro podnikání díky blízkosti důležitých komunikací i klidnému prostředí, které je ideální pro provoz ordinace nebo soukromé kliniky.

Tato nemovitost je perfektní volbou pro každého, kdo hledá prostor, který by splňoval nároky na podnikání i bydlení na jednom místě, s důrazem na bezpečnost, komfort a funkčnost. V případe zájmu prohlídky nás neváhajte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
dohodou
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Praha 9 - Běchovice
ID
BS37457
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
349 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bianka Strmenská

Bianka Strmenská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ordinací v Praze 9?

Podobné nemovitosti