Prodej rodinného domu, Popůvky, 70 m2

Popůvky

1 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 625 Kč /za měsíc

(Za nemovitost)

Doporučené firmy v Popůvkách

Informace k domu

Hledáte bydlení či dům k rekreaci v malebné vesničce, kde se zastavil čas? Přijďte na prohlídku řadového rodinného domu v obci Popůvky u Třebíče. Dům je dispozičně řešen jako 3+1 o podlahové ploše přibližně 70m2. Ze vstupní chodby se dostaneme do kuchyně, na kterou navazuje koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Dále z chodby vedou vstupy do velké komory a obývacího pokoje. Z něj se dále dostaneme do další chodby, na kterou navazuje ložnice, pokoj, malá komora a pokojík o ploše necelých 5m2.

V domě je zavedena elektřina v mědi, kanalizace, vodovod, internet, plynová přípojka je na hranici pozemku. Vytápění je zajištěno zánovním kotlem na tuhá paliva a ohřev vody elektrickým bojlerem. Okna a vstupní dveře jsou plastová.
Rekonstrukcí podkroví je možné zvětšit podlahovou plochu domu a vybudovat si terasu s krásným výhledem. Parkování je možné v garáži, která stojí před domem. Z garáže je vstup do sklepa.

Popůvky leží 12km od Náměště nad Oslavou a 23km od Třebíče. Dalešická přehrada, která je od obce vzdálena pouhý 1,5km, je skvělým místem pro rekreaci (koupání, rybaření, plavba na motorových člunech). Její koryto lemují příkré stráně porostlé okolními lesy, které skrývají zříceniny středověkých hrádků Kozlova a Holoubka.

S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a kontaktujte realitního makléře.

Parametry domu

Cena
1 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Za nemovitost
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Popůvky
ID
104008
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
83 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Irena Přibylová

Irena Přibylová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Popůvkách (okr. Třebíč)?

Podobné nemovitosti