Prodej rodinného domu, Praha - Čakovice, Schollova, 189 m2

Schollova, Praha 9 - Čakovice

19 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 92 836 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právního servisu)

Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout kompletně zařízenou novostavbu rodinného domu dispozice 4kk s garáží, který je součástí zástavby projektu Na Pramenech, rozkládajícího se na pomezí Čakovic, Letňan a Ďáblic. Dům se nachází v klidné slepé ulici, disponuje celkovou užitnou plochou 189 m2 a celkovým pozemkem o rozloze 350 m2 (zahrada 163 m2).
V přízemí se z předsíně, ze které je vstup i do koupelny s toaletou a sprchovým koutem, vchází do obývacího pokoje s otevřenou kuchyní, jídelnou a vstupem na terasu o velikosti 37 m2 s přilehlou udržovanou zahradou. Z obývacího prostoru se schody přechází do prvního patra, přičemž pod těmito schody se nachází prostorná technická místnost s plynovým kotlem, včetně pračky, sušičky a doplňkového mrazáku.
V prvním patře se nachází hlavní ložnice, dva další pokoje se společnou terasou o velikosti 25 m2 a prostorná koupelna s toaletou a vanou.
K vybavení patří dřevěné podlahy, keramická dlažba, plastová okna s mikroventilací, izolačními trojskly a předokenními hliníkovými žaluziemi, plně vybavená kuchyně, veškerý nábytek, příprava na kamerový bezpečnostní systém a hliníková pergola nad terasou. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny plynovým kondenzačním kotlem se zásobníkem. Na pozemku se nachází retenční nádrž, parkování je řešeno garáží a venkovním stáním.
Předností umístění domu je dobrý dosah občanské vybavenosti, která zahrnuje dvě nákupní centra a drobné obchody. Lokalita nabízí také široké možnosti sportovního vyžití, dobré spojení s centrem a množství míst pro trávení volného času. V rychlém dosahu se nacházejí mateřské a základní školy, gymnázium, plavecký bazén, koupaliště, cyklostezka, skatepark a multifunkční sportovní centrum. Oblast zpříjemňují nedaleké zelené plochy Ďáblického háje a lesoparku Letňany. Stanice metra je vzdálena 5 minut jízdy autobusem, který zastavuje v bezprostřední blízkosti projektu. Z nedalekého nádraží je možné příměstským vlakem dojet za přibližně 20 minut do centra na hlavní nádraží.
Energetická náročnost budovy je označena štítkem B, což zaručuje nízké provozní náklady.
Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem o prohlídku, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na možnost Vám ukázat tuto krásnou nemovitost osobně.

Parametry domu

Cena
19 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Schollova, Praha 9 - Čakovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
189 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
350 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ivana Peterková Imik

Ivana Peterková Imik

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9?

Podobné nemovitosti