Prodej bytu 4+1, Ústí nad Labem, Dvojdomí, 75 m2

Dvojdomí, Ústí nad Labem - Krásné Březno

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(Nabídková cena)

Doporučené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Hledáte prostorný byt, do kterého se budete moci ihned nastěhovat a přitom Vás jeho koupě nezruinuje? Navíc v domě, kde se stále ještě udržují dobré sousedské vztahy? Tento příjemně světlý byt Vám dokáže nabídnout perfektní poměr cena/výkon.

Ve výhradním zastoupení vlastníka si Vám dovoluji nabídnout ke koupi byt 4+1 ve vlastnictví, nacházející se v nejklidnější části Krásného Března, v ulici Dvojdomí, v Ústí nad Labem. Tento byt, o velikosti 75,3 m2, je situovaný do 1.patra (2.NP) zrevitalizovaného nízkopodlažního panelového domu. Skládá se ze vstupní předsíně, kuchyně, obývacího pokoje s lodžií, dvou ložnic (ze třetí je prostorná šatna), druhé větší předsíně, koupelny a WC. K bytu náleží i sklepní kóje. Byt byl cca před 15ti lety nákladně zrekonstruován a od té doby i velmi pečlivě udržován. Jednou z hlavních částí bytu je bezesporu kuchyně, s kuchyňskou linkou zhotovenou na míru kuchyňským studiem, kdy se kladl důraz na prostornost a maximální využití pracovní plochy, včetně integrovaných spotřebičů. Bytové jádro je vyzděné a WC je prakticky oddělené. Asi každá rodina bojuje v bytě s úložnými prostory a tak ze třetí ložnice majitelé vybudovali šatnu s vestavěnými skříněmi, kam schováte téměř vše.

Panelový dům prošel v minulosti standardně revitalizací a je důležité zmínit, že SVJ se o chod velmi dobře stará. Vzhledem k tomu, že se jedná o malý panelový dům, resp. pouze 2 vchody, panuje tu úplně jiná atmosféra. Bydlí zde pouze vlastníci bytů, starousedlíci, kteří se zdraví a chovají k sobě slušně a je zde celkově klid. Takové prostředí najdete jen málokde. SVJ je bez dluhů a s dostatečnou finanční rezervou do budoucna.

Dům je umístěn defacto na samotném okraji sídliště, u lesa, kam je možné chodit např. na procházky s pejskem. Jedná se o klidnou a slušnou horní část Krásného Března, kde je velmi dobré bydlení, srovnatelné s "prestižnějšími" částmi Ústí n/L, což Vám nejeden starousedlík určitě potvrdí. 300 metrů od domu je základní škola, bez nutnosti přecházet hlavní silnici. Zastávka MHD 50m. Nedaleko pak několik marketů, pošta a další.

Tento byt Vám vřele doporučuji a jako tzv. "značka ideální" bych ho viděl např. pro mladou rodinu. Neváhejte mne kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Nabídková cena
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Dvojdomí, Ústí nad Labem - Krásné Březno
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
75 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Sartoreality

Žižkova 722/67, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Krejčí ml. Jiří, DiS.

Krejčí ml. Jiří, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti