Prodej bytu 3+1, České Budějovice, Plzeňská, 63 m2

Plzeňská, České Budějovice - České Budějovice 3

4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji útulný byt 3+1 o výměře 63 m², který se nachází v atraktivní lokalitě na adrese Plzeňská 576/9, České Budějovice. Tento byt je ideální pro rodinu nebo pár, kteří hledají pohodlné bydlení v blízkosti centra města, ale zároveň ocení klidnější okolí.

Byt se nachází v dobře udržovaném panelovém domě a nabízí funkční dispozici s prostornými a světlými místnostmi. K dispozici je obývací pokoj, kuchyně, dvě ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. Byt je v dobrém stavu, ale nabízí i možnost úprav podle vašich představ.
Byt nyní nabízí dispozici 3+1, která vznikla pečlivou rekonstrukcí původního bytu 2+1, čímž byl prostor efektivně rozšířen a optimalizován pro pohodlnější bydlení.

Velkou výhodou jsou nízké měsíční náklady, které činí pouhých 4500 Kč pro dvě osoby, což přispívá k pohodlnému a ekonomickému bydlení.

Lokalita Plzeňské ulice je velmi vyhledávaná díky své výborné občanské vybavenosti a snadné dostupnosti do centra města. V docházkové vzdálenosti naleznete obchody, restaurace, lékaře, lékárny, mateřské a základní školy, stejně jako MHD zastávky, které zajišťují rychlé spojení do všech částí města.

Blízké okolí nabízí také množství zeleně a rekreačních možností. Nedaleko se nachází parky a sportovní zařízení, kde můžete trávit volný čas. Oblíbený park Stromovka je skvělým místem pro procházky, běh či piknik s rodinou. Díky své poloze vám tento byt umožní žít v příjemném prostředí s výbornou infrastrukturou, aniž byste museli čelit rušnému městskému shonu.

Tento byt představuje skvělou příležitost pro pohodlné a dostupné bydlení v srdci Českých Budějovic. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107310.

Parametry bytu

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Plzeňská, České Budějovice - České Budějovice 3
ID
N107310
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
63 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jan Kubeš

Jan Kubeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti