Prodej pozemku pro bydlení, Trhové Sviny, 1939 m2

Trhové Sviny

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Trhových Svinech

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 1939 m², situovaný v klidné lokalitě Rankov u Trhových Svinů. Tento atraktivní pozemek se nachází v srdci malebné jihočeské krajiny, a je ideální volbou pro ty, kteří hledají místo pro stavbu rodinného domu
s důrazem na soukromí a přírodní krásy.

V obci Rankov panuje klidná atmosféra, typická pro vesnické prostředí, a okolí nabízí množství příležitostí pro pěší turistiku, cykloturistiku nebo houbaření v nedalekých lesích.

Obec Trhové Sviny, která se nachází pouhých několik minut jízdy autem, nabízí kompletní občanskou vybavenost – školy, obchody, zdravotnická zařízení a další služby. Výborné spojení na větší města, jako jsou České Budějovice, umožňuje snadnou dostupnost do zaměstnání, škol či kulturních zařízení.

Tento pozemek představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří chtějí spojit klid venkova s dostupností služeb a výhodami blízkosti měst. Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto krásného místa ještě dnes! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107309.

Parametry pozemku

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Trhové Sviny
ID
N107309
Plocha nemovitosti
1939 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Kubeš

Jan Kubeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Trhových Svinech?

Podobné nemovitosti