Prodej pozemku pro bydlení, Ostrožská Nová Ves, Dědina, 1147 m2

Dědina, Ostrožská Nová Ves

2 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc

(Cena uvedena vč. veškerých právních a realitních služeb naší kanceláře.)

Doporučené firmy v Ostrožské Nové Vsi

Informace k pozemku

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉM POZEMKU:

Dovolujeme si vám nabídnout ke koupi lukrativní stavební pozemek o celkové výměře 1147 m2, který je situován v komfortní lokalitě nedaleko centra obce Ostrožská Nová Ves. Pozemek je rovinatého charakteru o uliční šíři 14,70 metru. Pozemek se nachází v plochách učených k individuální rodinné výstavbě.

Přímo k pozemku vede asfaltová komunikace a na hranici jsou rovněž přivedeny veškeré inženýrské sítě - vodovod, kanalizace, elektřina i plyn. Veškerá vyjádření o existenci a možnosti napojení na inženýrské sítě jsou k dispozici od správců jednotlivých sítí a to na vyžádání v naší kanceláří.

PARAMETRY ÚZEMNÍHO PLÁNU:

Pozemek je dle platného územního plánu obce veden v plochách smíšených obytných - tedy pro individuální bydlení.

Hlavní využití je určeno výhradně pro stavby a zařízení související s hlavním využitím - tedy výstavba rodinných domů a ostatních doplňujících zařízení přímo související s bydlením v rodinných domech.

Stanovení podmínek prostorového uspořádání pro rodinné domy je následující:

- Maximální výšková hladina zástavby nebude narušovat hladinu okolní stávající zástavby, přičemž v lokalitě se nově budují přízemní rodinné domy.
- Způsob nové zástavby musí respektovat a zohledňovat charakter okolní a případně původní zástavby.

LOKALITA:

Nesmírnou výhodou pozemku i celé obce je jejich strategická poloha. Pouze 5 minut do Kunovic, necelých deset minut do Uherského Hradiště, Veselí nad Moravou nebo Bzence. Pokud máte plné zuby města a přesto ho furt potřebujete mít na dosah, je tato volba naprosto ideální.

V obci se nachází vše za základní občanské vybavenosti: Obecní úřad, mateřská i základní škola, praktický lékař, knihovna, obchod s potravinami, vyhlášené řeznictví U Kusáků, pohostinství, autobusová zastávka, dětská i sportovní hřiště, golfový resort a vyhlášené přírodní koupaliště. Přímo na hranici pozemku je navíc k dispozici cyklostezka, která protíná několik skvělých cyklotras.

Jedinečnost této nabídky vám rádi představíme na osobní prohlídce na které se budu těšit, Michal Groulík a InStyle Real Estate.

Parametry pozemku

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena uvedena vč. veškerých právních a realitních služeb naší kanceláře.
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Dědina, Ostrožská Nová Ves
ID
390
Plocha nemovitosti
1147 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal  Groulík

Michal Groulík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Ostrožské Nové Vsi?

Podobné nemovitosti