Prodej rodinného domu, Pěnčín, 125 m2 (ID: 2048032)

Pěnčín

5 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 070 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Pěnčíně

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele Vám k prodeji nabízíme rodinný dům a s ním i možnost bydlení v klidné lokalitě nedaleko Jablonce nad Nisou, obci Bratříkov.

Nabízený rodinný dům má k dispozici téměř vše, co můžete od poklidného bydlení očekávat. Pozemek má příjemnou rozlohu 1.088m2. Jeho součástí je kryté parkovací stání, prostorná zděná kůlna o ploše 50m2, ve které lze uskladnit veškeré potřebné zahradní náčiní i nepotřebné věci, dřevěná terasa krytá před sluncem i deštěm rolovací markýzou, dále nadzemní bazén s překrásným výhledem do přírody a finská sauna, které nechybí ani venkovní sprcha k osvěžení. V udržované zahradě se nachází i prostorný skleník, ve kterém zvládnete pěstování vlastní zeleninu úplně sami. Tělo si můžete protáhnout ve vlastní tělocvičně nacházející se v suterénu domu.

V roce 1999 proběhla kompletní rekonstrukce domu zahrnující zateplení fasády, střechu, výměnu oken za plastová, rozvody elektřiny, vody a odpadů, vybudování domácí čističky odpadních vod. V podstatě se stačí nastěhovat a bydlet.

Dispozičně je dům řešen jako útulné 3+1+ posilovna, spižírna a technická místnost s tepelným čerpadlem. V přízemí se nachází vstupní chodba se schodištěm do patra (8,4m2). Dále samostatné WC (1,4 m2), koupelna se sprchovým koutem (2,3 m2), kuchyň s jídelním koutem (15,1 m2) a obývací pokoj s krbovými kamny (18,2 m2). Dřevěné schodiště stoupá do obytného podkroví, kde se nachází dva samostatné neprůchozí pokoje - ložnice (22,1 m2), který lze rozdělit na dva menší a menší pokoj (7 m2) spíše na spaní.
Při sestupu stejným dřevěným schodištěm se dostaneme až do suterénu domu, kde se nachází spíž (5,5 m2) a prostorná místnost rozdělena na dvě části, a to již zmiňovanou posilovnu (11,8 m2) a technickou místnost /kotelnu (10,3 m2).

Ze sítí je dům napojen na elektrickou přípojku, voda je z vlastní vrtané studny, kanalizace domácí ČOV. Ohřev vody a vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo s ústředním topením. Na nejbližší zastávku autobusu je to 20 minut chůze (1,1km).

Obec Bratříkov je částí obce Pěnčín, leží zhruba 10 km na jihovýchod od Jablonce nad Nisou a nachází se v turistické oblasti Jizerské hory. Nabízí řadu turistických atraktivit, ať už máte rádi historii, kulturu nebo přírodu, určitě zde najdete něco pro sebe. V zimě milovníci běžek jistě ocení blízkou Pěnčínskou magistrálu s celkovou délkou tratí cca 26km, turisty a běžce jistě zaujme zalesněná Horní Černá Studnice s nejvyšší jizerskohorskou kamennou rozhlednou. Celým rodinám se vybízí k návštěvě Muzeum výroby korálků s kreativními dílničkami pro děti, Kittlovo muzeum a naučná stezka s chodníčkem pro bosé nohy, nebo Muzeum zemědělských strojů. Přímo v obci Pěnčín je také známá a úspěšná kozí farma a sýrárna, díky níž můžete mít každodenní přísun čerstvých mléčných výrobků přímo od výrobce.
Pokud byste ale chtěli navštívit jiné zajímavosti a místa, než nabízí tato obec a celé Jizerské hory, v krátké dojezdové vzdálenosti jsou např. Krkonoše (cca 30km)..

Parametry domu

Cena
5 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Náklady na bydlení
6000,- Kč
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Pěnčín
ID
00179
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1088 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Hypotéky - Reality Chupek

Sokolovská 81/55, Praha, Karlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Chupek

Jiří Chupek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pěnčíně (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti