Prodej rodinného domu, Lednice, Mikulovská, 160 m2 (ID: 2047845)

Mikulovská, Lednice, okres Břeclav

Doporučené firmy v Lednici

Informace k domu

Zavedený penzion Lednice

Nabízíme k prodeji zavedený penzion na ulici Mikulovská, pouhých 500 metrů od Státního zámku Lednice. Dům o zastavěné ploše 160 m² nabízí dva třílůžkové a jeden čtyřlůžkový apartmán, každý s vlastní kuchyní a koupelnou s wc. Vytápění i ohřev vody zajišťuje elektrokotel, k závlaze trávníku je dostatek vody ve vlastní studni. Velkou výhodou je přístup elektrickou branou ze zadní části pozemku, parkování je tak zajištěno v rámci penzionu. Pro uschování jízdních kol je k dispozici samostatná místnost ve dvoře. Ten nabízí dostatek místa k posezení a odpočinku. Nechybí zde také menší, avšak pěkný kvelbený vinný sklep s ideálními podmínkami k uskladnění vína. Více než stovka recenzí na serveru Booking s hodnocením 8,7 svědčí o tom, že je možné pokračovat v provozu bez dalších nutných investic. Nemovitost je nabízena tak, jak ji vidíte, včetně vybavení.

Lednice patří mezi turisticky nejatraktivnější lokality České republiky. Lednicko- valtický areál, zapsaný na seznamu UNESCO, navštíví ročně statisíce lidí. Pouhých 18 kilometrů je potom vzdálena další perla mezi Jihomoravskými městy - Mikulov.
Energetický štítek v době zveřejnění inzerce ještě nebyl zhotoven, pro splnění zákonné povinnosti proto uvádíme třídu G. Sjednejte si prohlídku na prvním prohlídkovém dni v úterý 1. října v odpoledních hodinách.

Parametry domu

Cena
4 841 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Mikulovská, Lednice, okres Břeclav
ID
15
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
360 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Richard Homola

Richard Homola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lednici?

Podobné nemovitosti