Pronájem bytu 3+kk, Zlín, Tyršovo nábřeží, 75 m2

Tyršovo nábřeží, Zlín

24 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby a energie - měsíční poplatky 3800 Kč)

Doporučené firmy v Zlíně

Informace k bytu

S potěšením Vám nabízím k pronájmu nadstandardní byt v novostavbě s dispozicí 3+kk v rezidenci Riverfront Gardens ve Zlíně, který Vám poskytne veškerý komfort moderního bydlení. Designově zařízený interiér ve spojení s velkou zahradou včetně terasy spolu tento byt činí výjímečnou alterativou pro Vaše bydlení. Projekt Riverfront Gardens se nachází v atraktivní lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a snadnou dopravní dostupností.

celková plocha bytu 75 m2
velká zahrada o výměře 132 m2 s terasou 41 m2
moderní rezidence Riverfront Gardens
nadstandardní interiérové provedení
možnost pronájmu parkovacího stání
sklepní kóje k dispozici

V bytě naleznete moderně vybavenou kuchyň, která je součástí prostorného obývacího pokoje s přímým vstupem na terasu. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči nejvyšší kvality, včetně vestavěné lednice, indukční varné desky a elektrické trouby.

Byt disponuje dvěma samostatnými ložnicemi, které nabízejí dostatek soukromí a komfortu. V jedné z ložnic je šatna. Součástí vybavení je také prostorná koupelna se sprchový koutem a toaletou.

Unikátní výhodou tohoto bytu je velkorysá zahrada s terasou o celkové ploše 132 m2, která je ideální pro relaxaci nebo letní posezení s přáteli. K dispozici je sklepní kóje pro uskladnění Vašich věcí. Součástí rezidence je také možnost pronájmu parkovacího stání za cenu 1000 Kč/měs.

Moderní rezidence Riverfront Gardens poskytuje veškeré pohodlí, které hledáte. V blízkosti naleznete obchody, restaurace, školy školky i parky. Navíc skvělá dopravní dostupnost Vám umožní snadné a rychlé spojení s centrem města.

Nájemné činí 24 900 Kč měsíčně. Měsíční zálohy na energie a služby jsou ve výši 3 800 Kč. Vratná kauce je stanovena na 25 000 Kč.

Pro bližší informace nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.
Ing. Martin Souček, váš realitní makléř Explicit Reality

Parametry bytu

Cena
24 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby a energie - měsíční poplatky 3800 Kč
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Tyršovo nábřeží, Zlín
ID
01957
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
75 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha zahrady
132 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
69 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Martin Souček

Ing. Martin Souček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Zlíně?

Podobné nemovitosti