Prodej rodinného domu, Ledce, 324 m2

Ledce

11 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 758 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Ledcích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný dům nedaleko Plzně a to konktrétně na kraji obce Ledce. Dřevostavba typu OKAL o celkové ploše 324 m2 a rozhlehlém pozemku o velikosti 2907 m2 je místem pro krásné a klidné bydlení i pro početnou rodinu.
Tato nemovitost na pozemku nabízí dokonale vzrostlé stromy na krásně upravené zahradě a hlavně nemá žádné přímé sousedy, sousedí pouze s lesy a poli. Jedná se o dokonalé soukromí. Na pozemku se nachází venkovní zděná pergola o ploše 104 m2, která je ideálním místem pro posezení či grilování. Je prakticky rozdělena na rekreační část, dílnu, místo pro uskladnění např. sportovního vybavení a kotec pro psa. Dále zde najdete venkovní bazén a tenisový kurt.
Samotný dům o dispozici 7KK a vlastním wellness, tedy saunou a vířivkou s krbem, který Vám poskytne skvělou relaxaci po náročném pracovním týdnu.
Dům z poloviny podsklepený. V přízemí domu se dále nachází dvougaráž, technická místnost a dále prostory pro další využití, jako jsou například dílna, ordinace nebo tetovací či kadeřnický salón. Vše dle vlastního uvážení.
V prvním patře nalezneme obývací pokoj s kuchyní, pokoje, samostatné WC a koupelnu. Prostorný obývací pokoj s krbem dále umožňuje vstup na prosklenou terasu, která je výhledem propojena s relaxační částí domu - vířivkou a krbem a přímím vstupem do zahrady.
V podkroví domu nalezneme neprůchozí pokoje a koupelnu.
Ohřev vody a vytápění zajišťuje plynový kotel, voda je z obecního zdroje, ale na pozemku se nachází i vlastní studna.
Rádi Vás uvidíme na prohlídce této nadstandardní nemovitosti.

Parametry domu

Cena
11 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Ledce
ID
24
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
340 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
324 m2
Plocha nemovitosti
2907 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Prais

Martin Prais

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ledcích (okr. Plzeň-sever)?

Podobné nemovitosti