Prodej rodinného domu, Víchová nad Jizerou, 74 m2

Víchová nad Jizerou

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Víchové nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme apartmán, který tvoří polovinu domu v klidné části obce Víchová nad Jizerou v podhůří Krkonoš.

Nízkoenergetický apartmán o dispozici 3+kk s užitnou plochou 74 m² v moderní dřevostavbě se zahradou 464 m2 představuje stylové a pohodlné bydlení.

Najdete zde světlou obývací místnost s kuchyňským koutem, která se stane centrem dění. Dvě ložnice, které zajišťují dostatek soukromí a komfortu pro celou rodinu nebo hosty. Dále pak dvě koupelny s toaletou a saunou pro maximální pohodlí a relax. V domě se také nachází místnost s vlastním vchodem pro uskladnění sezónních věcí.

V celém domě je vybudované podlahové vytápění a v obývacím pokoji je připravena krbová vložka pro zútulnění chladných dní. K apartmánu patří zahrada o rozloze 464 m², kde si můžete vytvořit svoji oázu klidu, ať už pro grilování s přáteli nebo jen tiché rozjímání na čerstvém vzduchu. Parkovací stání je přímo u domu.

V obci se nachází základní i mateřská škola a ve 4 km vzdáleném městě Jilemnice naleznete veškerou občanskou vybavenost jako je nemocnice, obchody, vlakové nádraží, bazén, kultura a jiné.

Toto klidné prostředí je ideální místo pro milovníky přírody a aktivního života. V blízkosti jsou turistické stezky a cyklostezky. Možnost zimních radovánek do 15 minut jízdy autem se sjezdovkami a běžkařskými trasami je nespočet.

Přijďte se podívat, nadechněte se čerstvého horského vzduchu a zažijte tu pravou atmosféru Krkonoš.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Víchová nad Jizerou
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
74 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
464 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Linda Kellerová

Linda Kellerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Víchové nad Jizerou?

Podobné nemovitosti