Prodej pozemku pro bydlení, Staňkov, 776 m2

Staňkov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info o ceně u RK)

Doporučené firmy v Staňkově

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k pozemku

Prodej stavebního pozemku se základovou deskou pro rodinný dům o půdorysných rozměrech 18 x 11 m. Pozemek se nachází v klidné obci Ohučov, nedaleko Staňkova. Tato lokalita je vhodná pro stavbu rodinného domu.
Součástí prodeje je i projektová dokumentace ke stavbě. Záměrem je výstavba jednopodlažního rodinného domu o dispozici 4kk s garáží a jedním dalším parkovacím stáním. Dům má být zastřešen valbovou střechou o sklonu min. 25°. Půdorysný rozměr domu je 18 x 11 m. V základové desce jsou vyvedeny přípojky na inženýrské sítě - veřejná kanalizace, veřejný vodovod. Elektrická energie je zavedena do elektrorozvodné skříně-antoníček.
Za domem je plánována terasa, která bude přístupná z obytné kuchyně.
Ohučov se nachází cca 1,5 km od města Staňkov, pod který územně spadá. Domažlice jsou vzdáleny cca 22 km, Plzeň 32 km. Hraniční přechod Folmava se SRN je vzdálen cca 36 km. Ohučovem vede velmi oblíbená cyklostezka, po které můžete dojet až do Horšovského Týna. Děti i rodiče jistě ocení blízkost dětského hřiště cca 300 m od nemovitosti. Ve Staňkově pak víceúčelové hřiště, tenisové kurty, fotbalové hřiště základní a mateřskou školu, atd.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte makléře, financování včetně dostavby rodinného domu vám pomůže zajistit náš finanční specialista.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně u RK
Aktualizováno
22. 9. 2024
Adresa
Staňkov
ID
0753
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
776 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Pavel Kučerák

Pavel Kučerák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Staňkově (okr. Domažlice)?

Podobné nemovitosti