Prodej rodinného domu, Dolní Břežany, U Lesa, 160 m2

U Lesa, Dolní Břežany

16 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 251 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Dolních Břežanech

Informace k domu

Novinka na trhu! Exklusivní nabídka prodeje dvougeneračního domu o 2 bytových jednotkách (3+1/T a 3+kk) v rezidenční zástavbě v obci Zálepy u Dolních Břežan, Praha - západ, na velkém oploceném pozemku 1 542 m2. Novostavba přirozeně navazuje na své okolí, kde je prioritou krásná panenská příroda, les, klid a ticho. Přírodní památka Břežanské údolí je vyhledávanou lokalitou pro turistiku s četnými turistickými trasami, sama příroda vybízí k procházkám a sportování. Nádherná vilová čtvrť se nachází vysoko nad údolím Vltavy, dům byl vybudován přímo v sousedství lesa, kde končí ulice U lesa. Vjezd na pozemek přímo z komunikace, na mírně rovinaté zahradě zapuštěna dešťová nádrž na zalévání a studna. Stavba postavená na betonové desce se rozprostírá uprostřed zahrady.

Dispozice domu: přízemí 94,8 m2 reprezentuje byt 3+kk s předsíní, kde je vestavěná šatna, hala s technickým zázemím, prostorná koupelna s vanou, samost. WC. Ze všech pokojů jsou vstupy francouzskými okny do zahrady. Momentálně je jeden z pokojů využíván jako umělecká dílna pro výrobu loutek. Patro 63,9 m2 + terasa 42,6 m2 má dvě křídla, naproti schodišti koupelna se sprchovým koutem a WC, pravé křídlo tvoří kuchyň a pokoj, levé křídlo dvě ložnice, ze dvou pokojů jsou vstupy na terasu do tvaru "L".

IS. podlahový systém vytápění v kombinaci s elektr. kotlem a krbovými kamny, dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod, dále je na pozemku studna a nádrž na dešťovou vodu.

Okolí domu nabízí nesčetné možnosti k aktivní relaxaci. Výborná dostupnost PID k metru, kompletní občanská vybavenost v Dolních Břežanech a Ohrobci.

Bydlení je ideální pro velkou rodinu, která preferuje dostatečný prostor, klid, zeleň, výbornou dostupnost i vybavenost.

ZP 129 m2, pl. zahrady 1413 m2, pl. pozemku 1542 m2, UP 160 m2 + terasy 42,6 m2

 

Parametry domu

Cena
16 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
U Lesa, Dolní Břežany
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1542 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Grygar reality

Krkonošská 1607/10, Praha 2

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Hana Jílková

Mgr. Hana Jílková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Břežanech?

Podobné nemovitosti