Prodej rodinného domu, Čáslav, Konvalinková, 112 m2

Konvalinková, Čáslav

8 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 031 Kč /za měsíc

(Cena je četně provize a právního servisu.)

Doporučené firmy v Čáslavi

Informace k domu

Hledáte ideální rodinný dům v klidné lokalitě? Nabízíme k prodeji moderní bungalov 4+kk s prostornou zahradou, který splní všechny vaše představy o pohodlném bydlení. Dům se nachází v klidné části obce, s dobrou dostupností do centra a veškerou občanskou vybaveností v dosahu.
Dům je prakticky a dobře dispozičně řešen. V domě je obývací pokoj, na který navazuje moderně zařízená bílá kuchyň s jídelním koutem, tři světlé samostatné ložnice, které jsou přístupné z centrální chodby. Koupelna s vanou i sprchovým koutem a toaletou, další samostatné WC v zádveří domu. Jistě také oceníte šatnu u ložnice. Praktická technická místnost je samozřejmostí. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu s výhledem do zahrady. Zahrada za domem má rozlohu 400 m². Je ideální pro relaxaci, grilování nebo dětské hry. Najdete zde i zahradní domek na nářadí.
Nemovitost se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě v Čáslavi mezi novými rodinnými domy. V okolí je kompletní občanská vybavenost – školy, školky, obchody, restaurace a sportovní areály.
Vytápění je důmyslně vymyšleno a je zde použita kombinace klasického vytápění moderním plynovým kondenzačním kotlem a podlahového elektrického vytápění. Centrální vytápění je do radiátorů v každé místnosti. V kuchyni, obývacím pokoji a chodbě je použita uhlíkatá folie. Elektrický rošt je v koupelně a zádveří. Všechny použité systémy jsou samostatně regulovatelné. Dům je levný na běžný provoz rodiny.
Před domem je velká zpevněná plocha na pohodlné parkování více automobilů.
Pokud hledáte komfortní a moderní bydlení v klidné lokalitě, tento dům je právě pro vás. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Parametry domu

Cena
8 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je četně provize a právního servisu.
Náklady na bydlení
spotřeba el. za rok je VT 0,4 MWh, NT 3,5 MWh měsíční záloha cca 2.400,- Kč, plyn je 4 MWh za rok měsíční záloha 1.500,- Kč
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Konvalinková, Čáslav
ID
Rodinný dům Čáslav
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
112 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
767 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ATOM REALITY

Politických vězňů 98, Kolín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Chrastil

Ing. Tomáš Chrastil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čáslavi?

Podobné nemovitosti