Prodej bytu 4+kk, Praha - Strašnice, Sečská, 91 m2

Sečská, Praha 10 - Strašnice

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení vám nabízím ke koupi prostorný byt 4+kk o celkové užitné ploše 91 m2 situovaný v 5. patře nástavby cihlového domu v atraktivní lokalitě Strašnic na Praze 10. Tento byt prošel důkladnou rekonstrukcí, která mu dodala svěží a moderní vzhled. K bytu je možné ještě dokoupit garáž u domu.

Nezapomeňte si byt prohlédnout v 3D scanu, který najdete na druhém místě mezi fotkami po klinutí na spustit prohlídku a kde si byt projdete jako by jste v něm stáli. Mrkněte samozřejmě i na celou videoprohlídku, která Vám ukáže atmosféru bytu a okolí.

Byt se pyšní třemi neprůchozími pokoji, které zajišťují maximální soukromí pro všechny členy domácnosti. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem, což vytváří příjemný prostor pro rodinné setkání a společné chvíle. Dvě komory poskytují dostatek úložného prostoru, což jistě ocení každý. Ať už na sportovní náčiní nebo velkou šatnu.

Dům je vybaven výtahem, což usnadňuje přístup do bytu i pro osoby s omezenou pohyblivostí. K bytu je také možnost přikoupit garáž, což představuje velkou výhodu, zejména ve většině částí Prahy. Můžete zde kromě auta zaparkovat i bicykly pro celou rodinu. Garáž v garážovém domě s ostrahou je za cenu 1.090.000,- Kč. Je možné ho koupit jen spolu s bytem. Až kdyby ho kupci bytu nechtěli, bude se prodávat zvlášť.

Strategická poloha bytu zaručuje snadnou dostupnost městské hromadné dopravy. V pěší vzdálenosti se nachází stanice metra linky A - Skalka, autobusy i tramvaje, což umožňuje rychlé a pohodlné spojení se všemi kouty Prahy. Navíc, v blízkosti je hypermarket Tesco, kde můžete pohodlně nakoupit vše potřebné.

Okolí bytu nabízí široké možnosti pro rodinné aktivity. V blízkosti se nachází několik škol, školek, hřišť a dostatek zeleně. To dělá z tohoto místa ideál pro rodiny s dětmi, které ocení bezpečné a příjemné prostředí pro život. Tento byt je skvělou volbou pro velkou rodinu nebo mladý pár myslící na budoucnost a nyní hledající prostor a komfort v jednom.

Byt je vytápěn vlastním novým plynovým kotlem umístěným na toaletě. Okna v bytě jsou plastová. Spotřeba plynu dle ročního vyúčtování vychází pro čtyřčlenou rodinu na 2.200,- Kč/ měs, elektřina 1.550,- Kč/měs. Plabty do svj činí 3.892,- Kč a z toho 1.800,- je fond oprav. Fungování SVJ je bezproblémové a více než zodpovědné. Hospodaří bez dluhu a disponuje pěknými finančními prostředky ve fondu oprav. Podrobnosti na zavolání případně na prohlídce bytu.

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na viděnou na prohlídce bytu.
Průkaz energetické náročnosti budovy má hodnotu D.

Parametry bytu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Sečská, Praha 10 - Strašnice
ID
918730
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
91 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
91 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Eder Reality

Pobřežní 249/46, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Roman Eder

Roman Eder

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti