Prodej rodinného domu, Dolní Žďár, 209 m2 (ID: 2045517)

Dolní Žďár

Doporučené firmy v Dolním Žďáru

Informace k domu

NABÍDKA SAMOSTATNĚ STOJÍCÍHO RD 6+1 S VELKOU ZAHRADOU U ŘEKY NEŽÁRKY

Nabídka samostatně stojícího RD 6+1 s velkou zahradou u řeky Nežárky.
Nabízíme Vám ke koupi tuto jedinečnou nemovitost v obci Dolní Žďár, která se nachází v nádherném prostředí cca 5 km jižně od Jindřichova Hradce. Na velkém pozemku, který přímo sousedí s řekou Nežárkou, stojí samostatně stojící rodinný dům s terasou, který prošel kompletní renovací a je plně vybaven. Na pozemku nalezneme také nádherné zastřešené posezení, prostornou půdu, finskou saunu s koupelnou a sklípek. Nemovitost se, i když sousedí s řekou, nenachází v záplavovém území! V této chvíli v době povodní po celé České republice i nyní řeka Nežárka obstála a nedošlo k žádnému zaplavení nemovitosti. Potvrzení o tom, že nemovitost se nenachází v záplavovém území, máme pro Vás k dispozici a rádi Vám je na vyžádání pošleme.
Celková plocha nemovitosti činí 1.754 m², z toho zastavěná plocha domu činí 612 m², zastavěná plocha přístřešku se saunou, posezením a půdou činí 44 m².
Na pozemku se nachází také dřevník, venkovní posezení s lavičkami, ledničkou a dalším vybavením. Z pergoly je nádherný výhled na již zmíněnou řeku Nežárku a do zeleně, která nemovitost obklopuje.
Součástí nemovitosti je také budova, ve které nalezneme finskou saunu na dálkový ovladač, koupelnu s WC, umyvadlem a sprchou. Je zde také sklípek, kde se nachází zařízení ke studni, která se na pozemku nachází.
Dům prošel postupně rozsáhlými renovacemi a je ve výborném stavu bez potřeby dalších oprav. Půdní nástavba byla zrenovována a rozšířena do nynější podoby cca před 7 lety. V domě je nová elektroinstalace, která se měnila taktéž cca před 7 lety. Okna i dveře na terasu a zahradu jsou plastová.
Co se týče inženýrských sítí, je zde elektřina 220 V i 380 V. Vodu zajišťuje kopaná cca 6 metrů kopaná studna s potřebným zařízením. Na pozemku je septik. Vytápění domu je zajištěno radiátory, a to díky dvěma krbovým kamnům. V případě potřeby lze užívat i elektrické přímotopy. Ohřev vody je mimo 300 litrový elektrický boiler zajištěn i solárními panely.
V domě je zajištěn úklid i služby zahradníka. Provoz nemovitosti je tudíž opravdu bezproblémový. Majitel v případě zájmu předá kontakty na osoby či firmy zajišťující provoz celé nemovitosti.
Parkování je bezproblémové přímo za plotem u domu, v případě vícero aut není problém zaparkovat před domem.
Před domem je za silnicí kousek pozemku, který je také součástí prodeje. Je vhodný například k zmíněnému parkování.
Skutečný stav nemovitosti je řádně zapsán v katastru nemovitostí.
Energetická náročnost budovy je D.
Více informací a fotografií naleznete na našich webových stránkách.
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám poskytneme odpovědi na Vaše dotazy či zprostředkujeme prohlídku nemovitosti samotné.

Parametry domu

Cena
8 700 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Dolní Žďár
ID
crg-n-0181-24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
209 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
656 m2
Plocha nemovitosti
1754 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michaela Šopíková

Michaela Šopíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Žďáru?

Podobné nemovitosti