Prodej rodinného domu, Nošovice, 208 m2 (ID: 2045222)

Nošovice

6 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 972 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a provize)

Doporučené firmy v Nošovicích

Informace k domu

Vážení klienti, nabízím Vám k prodeji rodinný dům s dispozicí 3+1 a 3+kk. Dům po značné rekonstrukci. Zbývá exteriér, který se odvíjí podle nároků a potřeb. Rodinný dům je připraven k okamžitému nastěhování. Dům je umístěn na okraji obce a s výbornou pěší dostupností do centra Nošovic a s dobrým časovým dojezdem do blízkého města Frýdku-Místku. Pozemek je položen v rovině. Dům naskýtá příležitost pro větší počet rodinných členů, nebo také lze pokoje využít pro hosty. Najde se i pokoj plnící funkci kanceláře. Dům má beze sporu obrovský potenciál.

V místě se momentálně buduje vysokorychlostní internet. Současní majitelé nabízí i možnost předat hypotéku za velice dobrých podmínek. Úroky jsou nastaveny na 4,29 % a 2,49 %. Tato hypotéka přispívá ke snížení nákladů. Obec má zajištěné veškeré nutné instituce – MŠ, ZŠ, ObÚ, poštu, potraviny, obchodní dům, čerpací stanici, knihovnu. Vyhlášená je restaurace Radegastův Šenk, kde se naskýtá možnost i nabití elektrokol. Když se podíváme do mapy. Pro vás, kteří až tolik neznají okolí, dům se nachází v lokalitě spjaté s přírodou. Jsou zde příležitosti turistiky, cyklostezky, procházky lesem apod. Pro zajímavost, obec si neúčtuje svoz odpadu.

Tato exkluzivní nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kompromis mezi klidem na vesnici, a přesto chtějí žít v dosahu města. Dům je samostatně stojící, patrový s dispozicí 3 pokojů a kuchyňského koutu v 1.podlaží a ve 2. NP s dispozicí 3 pokojů včetně zabudované kuchyňské linky. Místnosti jsou variabilní, je možné uvažovat i o druhé koupelně. Novému majiteli bude přenecháno i veškeré vybavení nutné pro potřeby zahrady a venkovního posezení. U kuchyně v 1.podlaží je umístěna spíž, kde je zavěšen kotel pro ohřev vody a vytápění. Z chodby v 1. podlaží scházíme do sklepa, který se člení na 3 místnosti. V jedné ze sklepní místnosti jsou vedeny rozvody a nainstalovaný nutné kotle – druhý plynový kotel Immergas a tepelné čerpadlo Veissmann, které je splitové (voda/vzduch) v rozsahu 8 kW. Kapacita čerpadla je nižší, jelikož se počítá v budoucnu se zateplením. Venkovní jednotka je ustavena venku. V roce 2021 byl zpracován projekt Zelená úsporám pro kotel + čerpadlo, na které jsou čerpány dotace (platnost do roku 2026). Bonusem je místo, které je vhodné pro zabudování solárních panelů. Pokoje jsou orientované na J/Z. Oba zmíněné kotle plní funkci pro ohřev vody a vytápění objektu. Dají se kombinovat, tak že plynový předehřívá vodu pro tepelné čerpadlo, nebo pojede každý zvlášť. Radiátory jsou vedeny ze sklepa od tepelného čerpadla, kde se spojuje s plynovým kotlem umístěným v kuchyni.

Klidná a moderní lokalita mnoha možností, a to nejen díky kombinaci opravdu blízké přírody, dostupnosti občanské vybavenosti a rozsáhlých pracovních možností, ale také díky velmi dobré dopravní dostupnosti včetně napojení na dálnici D48. K nahlédnutí videoprezentace za svítání :-)

Více fotek a půdorysy najdete na webové stránce RK

Parametry domu

Cena
6 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Nošovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
208 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
992 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Milada Koutná realitní makléřka

Podříčí 107, Frenštát pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milada Koutná

Milada Koutná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nošovicích?

Podobné nemovitosti