Prodej kanceláře, Praha - Bubeneč, Jaselská, 154 m2

Jaselská, Praha 6, Bubeneč

18 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 88 166 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Společnost Gepard Reality Vám nabízí působivý komerční prostor ve velmi atraktivní lokalitě pár minut pěší chůze ze stanice metra A Hradčanská. Tento prostor lze využít jako kanceláře či pro jinou podobnou činnost, případně je možné jej přebudovat na velkorysý byt loftového typu se střešní terasou nebo na dva oddělené byty.

Nabízená nebytová jednotka zaujímá celé nejvyšší podlaží (6.NP) historického bytového domu s výtahem. Jedná se o půdní vestavbu zkolaudovanou v roce 1997. V prohlášení vlastníka budovy je uvedeno, že celková podlahová plocha půdního prostoru před vestavbou byla 128 m2, což je půdorys bez nově vybudovaného vestavěného podkrovního podlaží. Součet podlahových ploch místností současného prostoru je 154 m2. V místnostech, kde je zkosený strop, je počítána podlahová plocha od výšky zkosení 1,2 m.

Dominantou jednotky je prostorná místnost (63,4 m2) s galerií (29,6 m2) na vestavěném podkrovním podlaží, zastropení je vymezeno konstrukcí šikmé střechy (v nejvyšším bodě dosahuje výška až 4 m) a vytváří tak otevřený vzdušný interiér s dostatkem slunečního světla. Nevšední atmosféru podkroví umocňují dřevěné trámy. Z oken je pěkný výhled na okolní zástavbu včetně Pražského hradu. Dále jsou zde dvě samostatné místnosti (26,1 m2 a 16,5 m2). Prosklené stěny s posuvnými dveřmi mezi jednotlivými místnostmi přispívají ke světlosti celého prostoru. V menší místnosti je kuchyňský kout (oddělitelný posuvnou zástěnou) a vestavěné skříně. Úložné prostory jsou zabudovány také na vyvýšené galerii a nad točitým schodištěm vedoucím na galerii z chodby. K dispozici jsou dvě sociální zařízení: ve spodní části je toaleta (1,5 m2) s umyvadlem, v horní části na galerii je koupelna (5,2 m2) se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a plynovým kotlem, který zajišťuje vytápění a ohřev vody. Jednotka je vybavena klimatizací, zabezpečovacím zařízením a rozvody na telefon a internet. Z chodby domu sem vedou dva samostatné vstupy, první ústí do chodby (9,2 m2) a druhý přímo do větší samostatné místnosti. V domě je nový výtah s výstupy v mezipatrech schodiště. Dům prošel kompletní revitalizací.

Tato lokalita disponuje výbornou dopravní dostupností a veškerou občanskou vybaveností včetně řady příjemných restaurací a kaváren. V okolí se nachází Pražský Hrad, Letenská pláň či Královská obora Stromovka.

Vzhledem k atraktivitě lokality a výjimečnosti tohoto prostoru tuto nabídku vřele doporučujeme.
Prostor je v současné době pronajatý, jedná se proto o velmi zajímavou investici generující okamžitý pravidelný příjem. Dle přání nového majitele je možné domluvit buď ukončení nájmu nebo jeho pokračování.
V případě zájmu zajistíme výhodné podmínky financování a případný prodej Vaší stávající nemovitosti.
Pro více informací či domluvení termínu prohlídky mne, prosím, kontaktujte.

Parametry nemovitosti

Cena
18 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Jaselská, Praha 6, Bubeneč
ID
10301
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
154 m2
Patro
6. z 6
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
154 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

PhDr. Jana Bauerová, Ph.D.

PhDr. Jana Bauerová, Ph.D.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Praze 6?

Podobné nemovitosti