Prodej rodinného domu, Kralupy nad Vltavou, Na Cikánce, 147 m2

Na Cikánce, Kralupy nad Vltavou

11 245 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 53 593 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Kralupech nad Vltavou

Informace k domu

Představte si, že bydlíte v moderní novostavbě, která splní všechny vaše nároky na komfort, prostor a vysokou kvalitu života. Tento rodinný dům je navržen tak, aby vyhovoval i větší rodině a nabízí vám ideální kombinaci klidu, pohodlí a nadčasového designu. Právě teď máte jedinečnou příležitost stát se součástí této výjimečné lokality.

Dům o dispozici 5+kk a ploše 146,7 m2 se nachází v klidné části Kralup nad Vltavou – Na Cikánce. Je dvoupodlažní a rozkládá se na prostorném pozemku o velikosti přes 400 m2. Čeká na vás velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem, pět samostatných pokojů, dvě šatny, dvě koupelny, toaleta, praktická spíž a technická místnost.

V přízemí najdete světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem o rozloze 30 m2 – ideální místo pro rodinná setkání a společné chvíle. Otevřený koncept propojuje interiér s venkovním prostorem a z obývacího pokoje se snadno dostanete na terasu a zahradu, kde budete moci odpočívat nebo trávit čas s přáteli.

Vedle obývacího pokoje je samostatný pokoj, který může sloužit jako ložnice, pracovna nebo pokoj pro hosty. Tento pokoj má rovněž přímý vstup na zahradu, což nabízí další možnost, jak si užít propojení s přírodou.

V přízemí je také koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta, což zajišťuje pohodlí i při návštěvách. Najdete zde také šatnu, technickou místnost a špajz, které poskytují dostatek úložného prostoru.

Schodiště vás zavede do prvního patra, kde se nachází hlavní ložnice s vlastní šatnou a další tři prostorné pokoje. Tyto místnosti nabízejí dostatek prostoru pro soukromí, odpočinek i práci. Druhá koupelna v patře zajistí, že ranní přípravy na nový den proběhnou bez stresu.

Na pozemku najdete 10 m³ retenční nádrž na dešťovou vodu, kterou využijete při péči o zahradu. Prostor zahrady je dostatečně velký pro bazén, trampolínu či venkovní posezení.

Tento dům nabízí nejen funkční dispozice a moderní provedení, ale také klid a pohodu, které oceníte každý den. Přijďte se přesvědčit, že právě tady najdete svůj vysněný domov.

Domluvte si prohlídku tohoto na tomto krásném místě ještě dnes!

Parametry domu

Cena
11 245 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Na Cikánce, Kralupy nad Vltavou
ID
24033
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
147 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
922 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VPI REAL ESTATE

Masarykovo nábřeží 250/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Infolinka VPI Real Estate

Infolinka VPI Real Estate

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti