Pronájem bytu 3+kk, Brno, Hrozňatova, 195 m2 (ID: 2045015)

Hrozňatova, Brno, Židenice

49 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 3.000,- Kč zálohy na služby + elektřina a plyn přepis + depozit + provize RK)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Hledáte kvalitní bydlení na dobré adrese v Brně? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Nabízíme k pronájmu prostorný mezonetový byt ve vile Hrozňatova, který splní všechny vaše představy o komfortním a moderním bydlení.

Tento byt o dispozici 3+kk a užitné ploše 195 m2 se nachází v žádané lokalitě Brno - Židenice na ulici Hrozňatova.

Interiér bytu je promyšlený do posledního detailu. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem je ideálním místem pro rodinná setkání. Kuchyň je vybavena moderními spotřebiči (Miele) a dostatkem úložných prostor.

V bytě najdete prostornou šatnu, technickou místnost a zimní zahradu, která je perfektním místem pro odpočinek v jakémkoli ročním období.
Ložnice je vybavena pohodlnou manželskou postelí a vestavěnými skříněmi, které poskytují dostatek úložného prostoru. Druhý pokoj je zařízen dvěma lůžky a vestavěnými skříněmi, což je ideální pro děti nebo hosty.
Koupelna je luxusně zařízena a nabízí jak sprchový kout, tak vanu, takže si můžete vybrat podle nálady.

K bytu náleží také sklep a dvě parkovací stání ve vnitrobloku, což je v dnešní době velkou výhodou. Nemusíte se tedy obávat o parkování svého vozu.

Mezonetový byt je vybaven klimatizací, centrálním vysavačem a výtahem, což zajišťuje maximální pohodlí. Ve všech oknech bytu jsou venkovní žaluzie, které je možné ovládat jednotlivě nebo jedním centrálním ovladačem.

Lokalita Hrozňatova nabízí výbornou dostupnost do centra Brna i na dálnici, takže se snadno a rychle dostanete kamkoli potřebujete.
Pokud hledáte bydlení, které kombinuje pohodlí a skvělou lokalitu, je tento mezonetový byt ve vile Hrozňatova tou pravou volbou pro vás.

Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě s uvedeným makléřem.
Nabízíme možnost zajištění pravidelného či jednorázového úklidu naší úklidovou společností.

Parametry bytu

Cena
49 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 3.000,- Kč zálohy na služby + elektřina a plyn přepis + depozit + provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Hrozňatova, Brno, Židenice
ID
04458
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
195 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
195 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
93 kWh/m2 za rok
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kateřina Pachlová

Kateřina Pachlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Brně?

Podobné nemovitosti