Prodej rodinného domu, Unhošť, Na Čeperce, 173 m2

Na Čeperce, Unhošť

16 540 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 78 825 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Unhošti

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dvoupodlažní RD 5+kk, 172,5 m2, Unhošť. Jedná se o 1/2 dvojdomu.
Pozemek-zahrada, který patří k této části dvojdomu má výměru 821 m2.

Dům má vlastní garáž, která je průchozí do domu. Před garáží je místo pro parkování automobilu zpevněné zámkovou dlažbou.

V přízemí domu je velký otevřený prostor, s velkými okny, umožňujícími vstup do zahrady. Prostor je zamýšlen k využití jako obývací pokoj s kuchyní. V prostoru kuchyně je připravena energetická přípojka pro případný kuchyňský ostrůvek. V místnosti je též připraven vývod pro instalaci krbové vložky. V přízemí je dále samostatný pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, šatna a předsíň.

První patro je již členěné. Pokoje poskytují dostatek soukromí a mohou být využity jako ložnice, studovna, dětský pokoj dle libosti. Na patře je rovněž koupelna, WC a v jednom z pokojů jsou připraveny přípojky vody a odpadu, což nabízí variabilní využití tohoto pokoje. V prvním patře jsou rovněž terasy.

Dům je zděný ze sendvičového zdiva výrobce BSG, typ LIVETHERM
Izolace obálky je integrovaná v sendvičovém zdivu LIVETHERM

Vytápění je podlahové - elektrické topné rohože (v garáži je stropní elektrická topná rohož), druhým zdrojem vytápění je krbová vložka. Krbová vložka má připraveno trubní vedení pro přisávání vzduchu a zároveň kouřovod.
Elektřina je řešena elektroměrem pro každou část domu zvlášť. Aktuálně je osazen staveništní odběr. Klient si zažádá o osazení svého odběrného místa dle jeho požadavků na jištění a potřebu parametrů připojení.
Střecha je plochá, krytina je hydroizolační fólie z PVC. Izolace je EPS100 tl. 220 mm + spádový klín tl. 20-200 mm.
Fotovoltaika je možná dodatečně doplnit do RD. Plochá střecha a její konstrukce je připravena pro doplnění návrhu umístění fotovoltaických panelů.

Zdroj vody je obecní vodovod. Dům má jednu přípojku a ve vodoměrné šachtě dochází k rozdělení na obě části RD a měření skutečné spotřeby vody podružnými vodoměry.

Dům je napojen na obecní kanalizaci.

Okna jsou dřevěná, bez bezpečnostních prvků, bez fólií, 3-skla.

Dvojdům se nachází v malebné krajině Křivoklátských lesů u města Unhoště.

Parametry domu

Cena
16 540 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Na Čeperce, Unhošť
ID
HZ148143
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
173 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
140 m2
Podlahová plocha
173 m2
Plocha nemovitosti
821 m2
Plocha zahrady
821 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Voda
Vodovod
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Radislav Babák

Ing. Radislav Babák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Unhošti?

Podobné nemovitosti