Prodej rodinného domu, Stará Paka - Ústí, 190 m2

Stará Paka, Ústí

5 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 735 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Staré Pace

Informace k domu

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům, který se nachází v klidné části obce Ústí u Staré Paky. Tento cihlový dům je samostatně stojící a po nedávné částečné rekonstrukci (kompletní podřezání celého domu, nové vnitřní omítky, nová plastová okna, nové rozvody vody, elektřiny a odpadů, retenční nádrž, nové plovoucí podlahy a další) se prezentuje v hezkém a útulném stylu. Rozpočet kompletního dokončení vnitřní rekonstrukce je odhadován na cca 200tis.
S celkovou rozlohou zastavěné plochy 130m² a užitnou plochou 170m², nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení nebo rekreaci. Součástí nemovitosti je také rozlehlá parcela o rozloze 1041m², která poskytuje dostatek prostoru pro venkovní aktivity a relaxaci.
Dům disponuje celkem 6 pokoji rozloženými na dvou patrech, což poskytuje dostatek soukromí a možnost různých úprav a využití pro nové majitele. Vybavení domu zahrnuje přívod vody z dálkového vodovodu, odpad je řešen kanalizací a septikem. Topení je zajištěno plynovým kotlem napojeným na podlahové topení a radiátory. V obývacím pokoji je nově zbudovaný komín a přívod vzduchu pro krbovou vložku nebo kamna, což zaručuje pohodlné a úsporné vytápění v chladnějších měsících.

Příjezdová cesta je asfaltová, zajišťuje snadný přístup k nemovitosti. Dobrá dopravní dostupnost autem, vlakem nebo autobusem, což umožňuje snadný a pohodlný přístup do okolních obcí a měst (Nová Paka 6 km, Jičín 15 km, Semily 19 km).
Celkově se jedná o pohodlný a vkusně zrekonstruovaný dům s dostatkem prostoru jak uvnitř, tak venku.
Pokud vás tato nabídka zaujala a máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Stará Paka, Ústí
ID
10176
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
170 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
130 m2
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
1041 m2
Plocha zahrady
911 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové, Podlahové
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jakub Parák

Jakub Parák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Staré Pace?

Podobné nemovitosti