Prodej bytu 3+kk, Drač, Durrës, Albánie, 91 m2 (ID: 2044764)

Drač, Durrës, Albánie

3 610 000 Kč

(včetně provize RK)

Doporučené firmy

Informace k bytu

Prodej apartmánu 3+kk 91 m²

Prodej apartmánu 3+kk o ploše 91 m².
Ať už hledáte místo pro relax a odpočinek, nebo dobrou investici tetnto apartmán je pro Vás ten pravý. Má krásné mramorové provedení kuchyně a koupelkny.
Dominantou tohoto apartmánu je velký balkon, kde můžete poslouchat šumění moře a nebo si dopřát ranní kávu či večerní drink.
Minutu chůze od apartmánu je pláž a o kousek vedle, vynikající restaurace.

MyAlbania zajišťuje komplexní servis Vaší nemovitosti.
Rekonstrukci apartmánu, vyřizování veškeré dokumentace převodů energií, nafocení apartmánu k pronájmu, správa účtu na Bookingu a Airbnb (24 hodin denně/365 dní v roce), propagaci v rezervačním portálu cestovní agentury MyAlbania. cz, transfery z letiště a na letiště, půjčení auta, vyřízení check-in a check-out a veškeré speciální požadavky hostů při ubytování.

Durrës je turistickou aglomerací číslo 1. v Albánii, ne jenom díky krásné pláži a přírodě, ale také díky skvělé dostupnosti všech služeb, jako např. : restaurace, bary, kavárny, potraviny a mnoho dalšího….
Mile Vás překvapí i nespočet aktivit, které Durrës nabízí. Od rodinné procházky po pláži, přes výlet do historického centra města, až po adrenalinové sporty, jako je windsurfing nebo horská turistika.

Ekonomicky rychle se rozvíjející oblast se stala z města Durrës právě díky turismu, který přilákal velké investory. Ti přestavují starý lodní přístav na luxusní yacht marinu s novým kasinem.

Pro konzultaci nákupu apartmánu lze využít naši kancelář v Praze, nebo přímo v Durrës. Najdeme pro Vás nejvhodnější nemovitost dle Vašich přání. Máme přístup k nejvíce nemovitostem v celé Albánii, které předem prověřujeme.

Nabízíme také možnost financovat apartmán hypotékou s nízkou úrokovou sazbou. Naši specialisté Vám ji bezplatně rádi vyřídí.

Cena zahrnuje veškeré poplatky notářských úschov, převodů i profesionálního právního servisu v Česku a Albánii. V případě kompletní rekonstrukce s novým
interiérem a vybavením dle Standardů MyAlbania bude u výše uvedeného apartmánu pořizovací cena od 230´000 do 390´000 Kč nad rámec inzerované nabídky.
Nový interiér zhodnotí Vaši nemovitost a dodá Vám pocit druhého domova, nebo perfektní dovolenkové destinace.
Interiéry zrekonstruovaných apartmánů naleznete na našich stránkách MyAlbania. cz (Rekonstrukce není podmínkou nákupu apartmánu).

Více informací naleznete na našem webu: https://www.myalbania.cz/

Parametry bytu

Cena
3 610 000 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Drač, Durrës, Albánie
ID
842
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
91 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Tóth

Ondřej Tóth

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti